Varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi on poissa käytöstä 30.9.2022 alkaen siihen asti, kunnes eVaka-palvelu avataan.

28.09.2022

Varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi on suljettuna 30.9.2022 alkaen siihen asti, kunnes uusi eVaka (varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi) avautuu

Tänä aikana varhaiskasvatuksen asiakasperheet eivät voi ilmoittaa sähköisesti lapsen lomia ja poissaoloja, ilmoittaa tulomuutoksista, muuttaa yhteystietojaan, irtisanoa varhaiskasvatuspaikkaa tai tehdä siirtohakemusta. Lisäksi sähköinen hakeminen varhaiskasvatukseen, esiopetukseen ja avoimen varhaiskasvatuksen kerhoon ei onnistu.

Käytössä on paperiset lomakkeet

Voit hakea lapsellesi varhaiskasvatuspaikkaa, ilmoittaa lapsesi esiopetukseen tai avoimen varhaiskasvatuksen kerhoon paperisella lomakkeella. Mikäli hakemuksesi ei ole kiireellinen, toivomme, että teette sen eVakassa palvelun avauduttua. Myös paikan irtisanominen ja tulotietojen toimittaminen onnistuu paperisella lomakkeella. Lomakkeet löytyvät osoitteesta https://www.ouka.fi/oulu/paivahoito-ja-esiopetus/lomakkeet.


Lisätietoa varhaiskasvatukseen hakemisesta ja paikan irtisanomisesta sekä tulotietojen toimittamisesta saat varhaiskasvatuksen palveluohjauksesta ja asiakasmaksutiimistä p. 08 558 45300. Puhelinpäivystys on avoinna arkisin klo 9.00–12.00.

Lapsen läsnäoloaikojen ja poissaolojen ilmoittaminen

Ilmoita lapsesi läsnäolot, sairaspoissaolot ja muut poissaolot 30.9.2022 alkaen suoraan lapsesi päiväkotiin tai perhepäivähoitajalle, kunnes eVaka otetaan käyttöön.

eVaka – varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi otetaan käyttöön lähiaikoina

eVaka, eli varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi otetaan käyttöön lähiaikoina ja silloin kaikki edellä mainitut asiat voi hoitaa sähköisesti eVakassa. eVakaa käytetään selaimella osoitteessa: varhaiskasvatus.ouka.fi


Lisätietoa eVakasta löydät osoitteesta www.ouka.fi/evaka.Terveisin,


Varhaiskasvatuspalvelut