Vielä ehdit hakea Hyvinvoinnin edistämisen järjestöavustusta 25.3. klo 15.30 saakka

22.03.2024

Hyvinvoinnin edistämisen järjestöavustus on haettavana hakulomakkeella 11.3.-25.3.2024. Hakuaika päättyy 25.3. klo 15.30. Myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä. Avustus ei ole haettavissa eAsioinnissa. Hyvinvoinnin edistämisen järjestöavustusta voivat hakea rekisteröidyt yhdistykset, joilla on y-tunnus. Avustettavan toiminnan on tapahduttava Oulussa ja sen on oltava hyvinvointisuunnitelman mukaista. Avustusta ei voida siirtää seuraavalle vuodelle.

Hakeminen ja liitteiden toimittaminen

Hakemukset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen: kirjaamo@ouka.fi. Viestikenttään maininta: Hyvinvoinnin edistämisen järjestöavustus. Huomaathan, että sähköisesti lähetettäessä, hakemus tulee lähettää yhtenä pdf-tiedostona. Voit toimittaa hakemuksen myös kirjeenä osoitteeseen: Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite: Kansankatu 55 A. Kuoreen merkintä: Hyvinvoinnin edistämisen järjestöavustus.

Avustus maksetaan, kun kaikki hakemuksessa mainitut liitteet on toimitettu. Liitteet tulee toimittaa viimeistään 31.5.2024. Jos et lähetä liitteitä samanaikaisesti hakemuksen mukana, vaan toimitat ne myöhemmin, kirjoita saatteeseen selkeästi mihin hakemukseen liitteet kohdistuvat.

Lisätietoja hakemisesta, hakulomakkeen ja hakukriteeristön löydät tästä linkistä: www.ouka.fi/yhteisotoiminta/yhteisotoiminnan-koordinoimat-avustukset

Lisätietoja hyvinvoinnin edistämisen avustuksista:
Elli-Maija Kuosmanen
elli-maija.kuosmanen@ouka.fi
p. 040 1939 702