Ympäristötalo on suljettu 3.–28.7.2023

08.06.2023

Ympäristötalon asiakaspalvelut toimivat rajoitetusti kesä–heinäkuussa 2023. Ympäristötalo suljetaan kesäkuussa perjantaisin jo kello 15. Ympäristötalo on kokonaan suljettu 3.–28.7.2023.

Ympäristötalossa, osoitteessa Solistinkatu 2, sijaitsevat Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut (kaavoitus, kadut ja liikenne sekä maa ja mittaus -yksiköt), Oulun rakennusvalvonta, Oulun seudun ympäristötoimi, Oulun Tilapalvelut -liikelaitos sekä konsernihallinnon henkilöstöä.

Pyydämme hyödyntämään sähköisiä palveluja, esimerkiksi sähköistä palautekanavaa www.ouka.fi/palaute. Voit myös tavoitella henkilöstä puhelimitse puhelinluettelon avulla tai vaihteen puh. 08 558 410 kautta. Kiireettömissä yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden asioissa jätä palvelupyyntö asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu.yyp@ouka.fi. Oulun kaupungin yleisen asiakaspalvelun kanavat löydät osoitteesta www.ouka.fi/oulu10.

Rakennusvalvonnan asiakaspalvelu

Rakennusvalvonnan asiakaspalvelu palvelee rajoitetusti 3.–21.7.2023. Lupapäätöksiä ei tuolloin tehdä.

Voit perustaa ja jättää lupahakemuksia sähköisessä Oulun Asiointipalvelussa. Palvelun kautta tulleisiin kysymyksiin vastataan mahdollisuuksien mukaan.

Asiakirjapyyntöjä ja arkistoselvityksiä voi pyytää sähköpostitse rakennusvalvonta@ouka.fi. Toimitusajat ovat normaalia pidemmät.

Rakennusvalvonnassa palvellaan supistetusti, joten vain kaikkein välttämättömimmät työnjohtajahakemukset ja -ilmoitukset sekä katselmukset pystytään hoitamaan.

Päivystysnumerot ja asiakaspalvelu arkisin klo 9–11 ja klo 13–15

  • Toimiston asiakaspalvelunumero 08 5584 3500 ja sähköposti rakennusvalvonta@ouka.fi: yleiset kysymykset, asiointipalvelun käyttö, arkisto ja tietopalvelut
  • Lupavalmistelun päivystys 040 702 2286: jätetyt hakemukset, lupien käsittely, luvanvaraisuus
  • Tarkastusinsinöörien päivystys 044 703 2711: katselmukset, tekniset kysymykset

Päivystyspuhelimet ovat kesäisin ruuhkaisia. Jos puhelin on varattu tai siihen ei vastata, soita myöhemmin uudestaan tai laita asiastasi sähköpostia rakennusvalvonta@ouka.fi

Katso rakennusvalvonnan yhteystiedot verkkosivuillamme.

Ympäristötoimen asiakaspalvelu

Oulun seudun ympäristötoimen yhteystiedot löydät ympäristötoimen verkkosivuilta.

Yhteydenotot ymparisto@ouka.fi tai ota suoraan yhteyttä asiaa hoitavaan henkilöön.

Ympäristötalo.