Ympäristötalon asiakaspalvelut kesä-heinäkuussa 2022

30.05.2022

Ympäristötalon asiakaspalvelut toimivat heinäkuussa 2022 rajoitetusti. Tiedotteeseen on koottu tietoa yhteydenottokanavista rajoitettujen palvelujen aikana. Ympäristötalossa, osoitteessa Solistinkatu 2 sijaitsevat Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut: kaavoitus, kadut ja liikenne sekä maa ja mittaus, Oulun rakennusvalvonta, Oulun seudun ympäristötoimi, Oulun Tilapalvelut -liikelaitos ja konsernihallinnon henkilöstöä.

Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden asiakaspalvelu

Kesäkuussa Ympäristötalo suljetaan perjantaisin klo 15. Ovet ja keskitetty asiakaspalvelu on suljettuna 4. - 29.7.2022 välisenä aikana.

Kiireiset asiat:

Kiireettömissä asioissa:

Rakennusvalvonnan asiakaspalvelu

Rakennusvalvonnan yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta ouka.fi/rakennusvalvonta

Puhelinnumerot:

  • Yleiset asiat 08 558 435 00
  • Lupavalmistelun päivystysnumero 040 702 2286
  • Tarkastusinsinöörin päivystysnumero 044 703 2711

Sähköposti rakennusvalvonta@ouka.fi

Päivystysnumerot ja asiakaspalvelu ovat auki arkisin klo 9 -11 ja klo 13 - 15

Vastausajat voivat venyä sillä päivystyspuhelimet ovat kesäisin ruuhkaisia. Mikäli puhelin on varattu tai siihen ei vastata, soittakaa myöhemmin uudestaan tai laittakaa asiastanne sähköpostia rakennusvalvonta@ouka.fi

Supistettu palvelu 11. - 29.7.2022 välisenä aikana

  • Asiointipalvelun kautta voi ko. aikana perustaa sekä jättää lupahakemuksia ja palvelun kautta tulleisiin kysymyksiin vastataan mahdollisuuksien mukaan, mutta lupapäätöksiä ei tehdä.
  • Rakennusvalvonnassa palvelevat esikäsittelijä, päivystävä lupavalmistelija, tarkastusinsinööri ja johtaja tai sijaisensa, joten ainoastaan kaikkein välttämättömimmät työnjohtajahakemukset ja -ilmoitukset sekä katselmukset hoidetaan.
  • Asiakirjapyyntöjä ja arkistoselvityksiä voi pyytää sähköpostitse rakennusvalvonta@ouka.fi mutta toimitusajat ovat normaalia pidemmät.

Ympäristötoimen asiakaspalvelu

Oulun seudun ympäristötoimen yhteystiedot löydät verkkosivuilta ouka.fi/ymparistotoimi

Yhteydenotot ymparisto@ouka.fi tai ota suoraan yhteyttä asiaa hoitavaan henkilöön.