Ajanvaraus eläinlääkärille

Eläinlääkärin yhteystiedot

Peruseläinlääkäripalvelua saat kunnalta arkipäivisin virka-aikana ja kiireellistä eläinlääkäriapua kaikkina vuorokaudenaikoina.

Oulun seudulla saat lemmikkieläinten ja tuotantoeläinten peruseläinlääkäripalveluita ja neuvontaa mm. seuraavissa asioissa:

  • tuotantoeläinten ja hevosten terveydenhuoltokäynnit, akuuttien sairauksien hoito ja eutanasia, tiineys- ja hedelmällisyystutkimukset, viralliset tuonti- ja vientitarkastukset
  • lemmikkieläinten terveystarkastukset, rokotukset, tunnistusmerkinnät, vienti- ja tuontiasiakirjat, kastroinnit ja steriloinnit, akuuttien sairauksien hoito ja eutanasia

Toimi näin

Tuotantoeläimet ja hevoset: Varaa aika eläinlääkärin käynnille soittamalla tuotantoeläinten ja hevosten ajanvaraukseen. Tuotantoeläimiä ja hevosia eläinlääkäri hoitaa pitopaikassa sovittuna aikana.

Lemmikkieläimet: Varaa aika eläinlääkärin vastaanotolle soittamalla lemmikkieläinten ajanvaraukseen. Jos haluat varata ajan Muhoksen toimipisteelle, mainitse se aikaa varatessasi. Muuten saat ajan Oulun vastaanotolle.

Peru lemmikillesi tarpeeton ajanvarauksesi hyvissä ajoin soittamalla ajanvaraukseen tai sähköpostilla elainlaakari@ouka.fi. Aikoja et voi perua tekstiviestillä. Peruuttamatta jätetyistä tai viime hetkellä perutuista ajoista sinulta peritään 41,00 € sakkomaksu.

Huomio! Joskus voit joutua odottamaan vuoroasi, tai lemmikkisi kiireetön ajanvaraus voidaan joutua perumaan, kiireellisten päivystystapauksien vuoksi.