Ajanvaraus eläinlääkärille

Ajanvaraus

  • Lemmikkieläimet arkisin klo 8–16  p. 044 703 6780
  • Tuotantoeläimet ja hevoset arkisin klo 8–9 p. 044 703 6781

Päivystys hätätapauksissa vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden

  • Lemmikkieläimet p. 0600 393 960 (3,60 €/min + pvm/mpm)
  • Tuotantoeläimet ja hevoset p. 044 703 6781

Käyntiosoite

Poratie 7, 90140 Oulu
Vainiotie 28, 91500 Muhos

Sähköposti

elainlaakari@ouka.fi

Aukioloajat
Maanantaista perjantaihin klo 9–16. Arkipyhinä ainoastaan päivystys. 

Eläinlääkäripalvelut

Peruseläinlääkäripalvelua saat kunnalta arkipäivisin virka-aikana ja kiireellistä eläinlääkäriapua kaikkina vuorokaudenaikoina.

Oulun seudulla saat lemmikkieläinten ja tuotantoeläinten peruseläinlääkäripalveluita ja neuvontaa mm. seuraavissa asioissa:

  • tuotantoeläinten ja hevosten terveydenhuoltokäynnit, akuuttien sairauksien hoito ja eutanasia, tiineys- ja hedelmällisyystutkimukset, viralliset tuonti- ja vientitarkastukset
  • lemmikkieläinten terveystarkastukset, rokotukset, tunnistusmerkinnät, vienti- ja tuontiasiakirjat, kastroinnit ja steriloinnit, akuuttien sairauksien hoito ja eutanasia

Toimi näin

Tuotantoeläimet ja hevoset: Varaa aika eläinlääkärin käynnille soittamalla tuotantoeläinten ja hevosten ajanvaraukseen. Tuotantoeläimiä ja hevosia eläinlääkäri hoitaa pitopaikassa sovittuna aikana.

Lemmikkieläimet: Varaa aika eläinlääkärin vastaanotolle soittamalla lemmikkieläinten ajanvaraukseen. Jos haluat varata ajan Muhoksen toimipisteelle, mainitse se aikaa varatessasi. Muuten saat ajan Oulun vastaanotolle.

Huomioithan, että puhelinpalvelumme ruuhkautuu toisinaan. Ruuhkaisimmat ajat ovat maanantaisin ja perjantaisin. Kiireettömissä ajanvaraus- ja hintatiedusteluasioissa kannattaa soittaa toisena ajankohtana.

Peruthan lemmikillesi tarpeeton ajanvarauksesi hyvissä ajoin soittamalla ajanvaraukseen tai sähköpostilla elainlaakari@ouka.fi. Aikoja et voi perua tekstiviestillä. Peruuttamatta jätetyistä tai viime hetkellä perutuista ajoista sinulta peritään n. 45,00 € sakkomaksu.

Huomio! Meillä on päivystysvelvollisuus myös klo 9-16 välisenä aikana. Hoidamme potilaat kiireellisyysjärjestyksessä. Tämän vuoksi joskus voit joutua odottamaan vuoroasi tai lemmikkisi kiireetön ajanvaraus voidaan joutua jopa perumaan.