Koulumme

Lintulammen koulu on perustettu vuonna 1959. Koulu toimi ensimmäiset kolmekymmentä vuotta Nokelan ala-asteena. Yhdeksänkymmentä luvulta lähtien koulumme on ollut Lintulammen koulu. Kouluumme on juuri tehty iso peruskorjaus. Tekniikka on täysin uudistettu ja tilat mahdollistavat nyt paremmin opetussuunnitelman mukaisen opettamisen.

Korostamme koulussamme turvallista koulunkäyntiä. Toimintamme pohjaa kaupungin arvoihin. Toimimme reilusti, rohkeasti ja vastuullisesti. Tavoitteenamme on kasvattaa lapsistamme tulevaisuuden yhteiskunnassa pärjääviä yhteiskunnan jäseniä, jotka osaavat ratkaista eteensä tulevia ongelmia rohkeasti asioita kokeillen ja yhdessä toimien.

Kouluamme ympäröivät monimuotoiset maastot ovat ihanteellisia kaikenlaiseen liikkumiseen ja oppimiseen. Järjestämme osan oppitunneistamme ulkoluokkatoimintana. Koulullamme toimii aktiivinen oppilaskunta ja vanhempaintoimikunta. Molemmat elimet aktivoivat koulumme väkeä yhteisölliseen toimintaan erilaisilla tempauksilla ja tapahtumilla.

Koulumme toimii Liikkuvan koulun periaatteiden mukaisesti. Meillä on käytössä päivittäin 30min välitunti, joka tukee liikkumisen myös koulupäivän aikana.

Koulumme henkilöstö tekee keskenään tiiviisti yhteistyötä ja opetusta toteutetaan yhteisopettajuuden periaatteiden mukaisesti. Painotamme pedagogiikassamme STEAMia, kestävää kehitystä, yrittäjyyskasvatusta ja ulkoluokkatoimintaa. 

 

Tutustu koulumme lukuvuosisuunnitelmaan. 

Tutustu koulumme järjestyssääntöihin. 

Tutustu koulumme yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelmaan. 

Tutustu koulumme kiusaamiseen puuttumisen malliin. 

 

Lintulammen koulun uusi logo
Koulumme uuden logon on suunnitellut koulumme oppilas Enni. Logon valintaan liittyen järjestettiin suunnittelukilpailu syksyllä 2023.