Onni-palveluliikenne

Onni-palveluliikenteen tavoitteena on tarjota edullinen kyytipalvelu ikääntyneille ja huonosti liikkuville henkilöille. Autoissa on erikorkuisia istuimia sekä tilaa rollaattoreille ja pyörätuolille. Autoon mahtuu yksi pyörätuoli kerrallaan. Onni-auton pyörätuoliluiska ei sovellu sähköpyörätuoleille. Jos käytät sähköpyörätuolia, tilaa inva-taksi. Onni-palveluliikenteen linjoja voivat käyttää myös tukea tarvitsevat muistisairaat yhdessä oman saattajan kanssa.

Palvelu toimii Oulun kaupungissa. Autot liikkuvat myös kaukaisemmissa kaupunginosissa: Haukiputaalla, Kiimingissä, Oulunsalossa, Ylikiimingissä ja Yli-Iissä.

Onni-linjat 1-13 palvelevat ma-pe noin kello 8-16. Linja 14L palvelee lauantaisin kello 9-17. Linjakohtaiset reitit löytyvät Linjat ja reitit -sivulta.

Linjat liikennöivät omilla reittialueillaan, mikäli niille on tehty tilaus. Linjat ajavat keskustaan ja keskeisiin asiointipaikkoihin esim. terveysasemille ja kauppapaikkoihin. Onni-autot pysähtyvät reiteillä merkittyihin pysäkkipaikkoihin, mutta ne myös hakevat asiakkaan sovitusta paikasta ja vievät määränpäähän. Lähtöpaikan ja määränpään tulee sijaita Onnin reittialueella.

Saavutettava esite lisätään sivustolle mahdollisimman pian.

Lisätiedot ja kyydin tilaus Onnin asiakaspalvelunumerosta

Vammaispalveluiden ja sosiaalihuollon kuljetuspalvelut

Vammaispalvelun ja sosiaalihuollon kuljetuksista vastaa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde. Lisätietoja sosiaalihuollon kuljetuspalveluista löytyy Pohteen sivuilta.