Hae meille opiskelijaksi

Lukiossamme on käytössä oma ainevalintakortti (Forms-lomake), jonka linkki on lähetetty Oulun alueen peruskoulujen opinto-ohjaajille. Opiskelija täyttää sen yhdessä peruskoulun tai Tuvan opinto-ohjaajansa kanssa. Ainevalintakortti täytetään, jos opiskelija hakee lukioomme ensimmäisenä hakutoiveenaan. Se suositellaan täytettäväksi 30.4.2024 mennessä. Jos tarvitset linkin ainevalintakorttiin, pyydä sitä sähköpostitse: mervi.kela@eduouka.fi

Hakeminen 2. ja 3. vuoden opiskelijaksi: Ota yhteys suoraan rehtori Riitta-Mari Punkki-Heikkiseen. Toimita hakemuksesi, kopio peruskoulun päättötodistuksesta, viimeisimmästä lukion jaksotodistuksesta rehtorille ja ylioppilaskoesuunnitelmastasi rehtorille. Lähetä nämä tiedot myös opinto-ohjaaja Krista Kautolle:  krista.kautto(at)eduouka.fi.

Lukiomme esittelyvideo

Linkistä löytyy lukiomme esittelyvideo. Reilun viiden minuutin mittainen kurkistus lukiomme arkeen valottaa tuleville lukiolaisille, millainen meidän OSYKimme on. Tervetuloa tutustumaan kouluumme!

Peruskoulujen opinto-ohjaajille: Peruskoulusta tulevat tiedonsiirtolomakkeet voi toimittaa opinto-ohjaaja Mervi Kelalle (p. 044 7039289) sisäisellä postilla tai osoitteeseen Maunonkatu 1, 90100 Oulu.