Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Ulkoliikuntapaikkojen pukukopit avataan – sisäliikuntapaikkoja avataan lapsille ja nuorille

Ulkoliikuntapaikkojen pukukopit avataan jälleen tänään käyttöön koronavirustilanteesta johtuneen sulun jälkeen. Tuiran uimalan yläpukukopit avataan talviuimareille maanantaina 25.1., kun avainlätkät on päivitetty. Tämä ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

Ulkoliikuntapaikoille myönnetyt alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten vuorot lähtevät pyörimään heti.

Sisäliikuntapaikoille jo aiemmin jaetut vuorot alle 18-vuotiaille alkavat seuraavasti:

  • koulujen salien iltakäyttö alkaa perjantaina 22.1. Salien käytöstä pyydetään olemaan yhteydessä varmuuden vuoksi asianomaisen koulun virastomestariin.
  • maanantaista 25.1. lähtien avautuvat seuraavat sisäliikuntapaikat: Oulun uimahalli Raksilassa, Jatulin liikuntakeskus ja Raatin liikuntakeskus uimaosastoineen, Ouluhalli, Oulun urheilutalo, kaikki jäähallit, Heinäpään jalkapallohalli, Värtön liikuntahalli, Kasarmin liikuntasali, Kastellin monitoimitalon liikuntatilat, palolaitoksen liikuntatilat, Linnanmaan liikuntahalli, Oulunsalon liikuntakeskus ja Yli-Iin Vorelli

Liikuntapalveluiden ohjatut ryhmät alle 18-vuotiaille käynnistyvät jälleen maanantaina 25.1. lukuun ottamatta sellaisia ryhmiä, joissa vanhemmat olisivat mukana.

Lähetteellä uimahalliin lääkinnälliseen kuntoutukseen tulijan tulee varata etukäteen aika puhelimitse Oulun uimahallilta Raksilasta tai Vesi-Jatulista Haukiputaalta arkipäivisin kyseisten hallien uimaopettajilta. Uimahallin käyttö läheteperusteiselle kuntoutukselle vaatii fysioterapeutin tai kuntohoitajan läsnäoloa.

Koronaohjeet edelleen voimassa

Liikuntapalvelut avaa sisäliikuntapaikat sillä aikataululla, jolla paikkoihin saadaan järjestettyä liikuntapaikkojen hoito, asiakaspalvelupisteiden henkilökunta ja siivous. Henkilökunnan takaisinkutsuminen töihin vie muutaman päivän. Myös vuorojärjestelyihin menee joitakin päiviä.

Koronaohjeistukset ovat edelleen voimassa kaikilla liikuntapaikoilla. Sisäliikuntapaikat on suljettu kaikilta yli 18-vuotiailta lukuun ottamatta ohjaajia sekä huippu- ja kilpaurheilijoilta. Myöskään lasten vanhemmat eivät voi jäädä koulujen liikuntasaleille tai muille sisäliikuntapaikoille lastensa harjoitusten ajaksi. Muistathan vähintään 2 metrin turvavälin sekä asialliset yskimis- ja muut hygieniakäytännöt niin sisä- kuin ulkoliikuntapaikoilla.

Valmentajien ja ohjaajien suositellaan käyttävän kasvomaskeja. Yleisissä tiloissa kasvomaskisuositus koskee kaikkia yli 12-vuotiaita. Urheilusuorituksen aikana maskeja ei tarvitse käyttää.

Koronaohjeet harrastusryhmille Oulussa 9.2.2021 saakka.
 

Päivitys 28.1.2021: Tarkennettu uimahalliin lääkinnälliseen kuntoutukseen tulevien kohtaa hyvinvointilautakunnan päätöksen 27.1.2021 perusteella.

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista