In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Maailman ympäri askelletaan jälleen 15.–31.8.2015

Vuonna 2014 ensimmäistä kertaa järjestetty Koko Oulu askeltaa -terveysliikuntakampanja järjestetään myös tänä vuonna 15.–31.8.2015.

Tänä vuonna mukaan on haastettu myös muita suuria kaupunkeja, joista mukaan ovat ilmoittautuneet jo Tampere ja Turku. Tänä vuonna on tarkoitus leikkimielisesti kilpailla muita kaupunkeja vastaan. Muiden kaupunkien mukaan tulemisen vuoksi myös kampanjan nimi on muuttunut muotoon Koko kaupunki askeltaa- maailman ympäri.

Kampanjan edistymistä ja kaupunkien matkaa maailman ympäri seuraamme netissä, somessa ja kaupungin UBI-näytöillä.

 

Viikoilla on paljon askelia kartuttavia liikunta- ja kulttuuritapahtumia, joista julkaistaan lisätietoa kevään ja kesän aikana kampanjasivuilla

Pysy kuulolla ja tule mukaan askeltamaan elokuussa. Jaossa jälleen huippupalkintoja!

 

Jakolinkki

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Koko kaupunki askeltaa – maailman ympäri -terveysliikuntakampanja starttaa jälleen 15.–31.8.2015

Oulun kaupungin liikuntapalveluiden järjestämän kampanjan tavoitteena on innostaa oululaisia lisäämään arjessa liikkumista.

Kampanjaan on haastettu mukaan seuroja, yhteisöjä, päiväkoteja, kouluja, vanhus- ja vammaispuolen yksiköitä, liikunta-alan yrityksiä sekä muita suuria suomalaisia kaupunkeja.

Tampere, Turku ja Vantaa kisaavat Oulun kanssa siitä, kuka askeltaa pisimmälle.

Kampanjan edistymistä ja leikkimielistä kisailua maailman ympäri seuraamme netissä, sosiaalisessa mediassa ja Oulun kaupungin UBI-näytöillä.

Viikkojen aikana järjestään askelia kartuttavia liikunta- ja kulttuuritapahtumia sekä lajiesittelyitä, joista löytyy tietoa näiltä sivuilta.