In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Viimeinen kampanjapäivä meneillään – voittaja selvillä 7.9.15

Koko kaupunki askeltaa – maailman ympäri -terveysliikuntakampanjan viimeinen askelluspäivä on tänään. Nettisivuille kilometrejä voi vielä merkitä puoleen yöhön asti. Samoin arvontaan voi nettisivuilla www.ouka.fi/kaupunkiaskeltaa osallistua vielä tämän vuorokauden puolella.

Paperisia flyereita sen sijaan voi palauttaa vielä torstaihin 3.9. asti Raatin, Raksilan ja Vesi-Jatulin uimahallien palvelupisteisiin sekä Oulu10-palvelupisteisiin. Myös flyerin palauttaneet osallistuvat arvontaan, mikäli yhteystiedot on jätetty flyeriin.

Oulun, Tampereen, Turun ja Vantaan välisen askelluskisailun voittajakaupunki selviää 7.9. Tällä hetkellä Turku johtaa kisaa, kakkosena on Oulu, kolmantena Tampere ja neljäntenä Vantaa.

Samoin 7.9. arvotaan myös Oulun kaupungin palkinnot eli aktiivisuusrannekkeet, sykemittarit, kehonkoostumusmittaukset sekä uinti- ja kuntosaliliput. Arvonnassa voittaneille ilmoitetaan palkinnoista henkilökohtaisesti ensi viikolla.

Jakolinkki

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Koko kaupunki askeltaa – maailman ympäri -terveysliikuntakampanja starttaa jälleen 15.–31.8.2015

Oulun kaupungin liikuntapalveluiden järjestämän kampanjan tavoitteena on innostaa oululaisia lisäämään arjessa liikkumista.

Kampanjaan on haastettu mukaan seuroja, yhteisöjä, päiväkoteja, kouluja, vanhus- ja vammaispuolen yksiköitä, liikunta-alan yrityksiä sekä muita suuria suomalaisia kaupunkeja.

Tampere, Turku ja Vantaa kisaavat Oulun kanssa siitä, kuka askeltaa pisimmälle.

Kampanjan edistymistä ja leikkimielistä kisailua maailman ympäri seuraamme netissä, sosiaalisessa mediassa ja Oulun kaupungin UBI-näytöillä.

Viikkojen aikana järjestään askelia kartuttavia liikunta- ja kulttuuritapahtumia sekä lajiesittelyitä, joista löytyy tietoa näiltä sivuilta.