In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Koko Oulu askeltaa -kampanjan arvonnan voittajat

Elokuussa oululaisia liikuttaneen Koko Oulu askeltaa -terveysliikuntakampanjan palkintojen arvonta on suoritettu. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Palkinnot ovat noudettavissa Oulu10-palvelupisteestä (Torikatu 10, 90100 Oulu, avoinna ma-to 8.00 – 17.00 ja pe 8.00-16.00) 24.9.2014 lähtien. Noutaminen on mahdollista lokakuun loppuun saakka.

Kuvassa arvontaa suorittavat hankekoordinaattori Tuija Pohjola ja ohjauspalveluiden päällikkö Marko Savolainen.

Palkintojen voittajat

Jakolinkki

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Koko kaupunki askeltaa – maailman ympäri -terveysliikuntakampanja starttaa jälleen 15.–31.8.2015

Oulun kaupungin liikuntapalveluiden järjestämän kampanjan tavoitteena on innostaa oululaisia lisäämään arjessa liikkumista.

Kampanjaan on haastettu mukaan seuroja, yhteisöjä, päiväkoteja, kouluja, vanhus- ja vammaispuolen yksiköitä, liikunta-alan yrityksiä sekä muita suuria suomalaisia kaupunkeja.

Tampere, Turku ja Vantaa kisaavat Oulun kanssa siitä, kuka askeltaa pisimmälle.

Kampanjan edistymistä ja leikkimielistä kisailua maailman ympäri seuraamme netissä, sosiaalisessa mediassa ja Oulun kaupungin UBI-näytöillä.

Viikkojen aikana järjestään askelia kartuttavia liikunta- ja kulttuuritapahtumia sekä lajiesittelyitä, joista löytyy tietoa näiltä sivuilta.