Mainoskuva, tontin täydeltä - kasvunvaraa

Palvelemme kaikkia kaupan alan toimijoita

Kaupalliset palvelut sijoitetaan Oulussa mahdollisimman hyvin saavutettaville alueille. Oulusta löytyy kaupalliseen toimintaan kaavoitettuja liiketontteja, jotka ovat valmiiksi kunnallistekniikan piirissä.  Autamme yritystäsi löytämään Oulusta juuri kyseistä toimintaa ja kaupan alaa parhaiten palvelevan tontin.

Jos näköpiirissä on isompaa kasvua, pyrimme turvaamaan mahdollisuuden tontin tulevaan laajentamiseen. Tarjoamme yrityksille edullisia vuokrasopimuksia, mutta tontin voi rakentamisen jälkeen pääsääntöisesti myös ostaa omakseen. 

 

Tutkimuksen ja tuotekehityksen edelläkävijä

Oulussa on luotu määrätietoisesti edellytyksiä oppilaitosten ja yritysten yhteistyölle. Uudesta Linnanmaan korkeakoulu- ja innovaatiokampuksesta syntyy Pohjois-Suomeen mittava koulutuksen, tutkimuksen ja tuotekehityksen keskittymä. Uusi kampus aloittaa vuonna 2020 Oulun ammattikorkeakoulun siirtyessä Linnanmaalle. Samalla mahdollistetaan tutkimukseen ja tuotekehitykseen (R&D) keskittyvien yritysten sijoittuminen kampukselle.

Jo nyt on mahdollista hakea tontteja Linnanmaalta. Teknologiakylän tontit on varattu tuotannon ja tekniikan kehittämistoimintaan. 

Niin Linnanmaa ja Ritaharju kuin eteläisessä Oulussa sijaitseva Metsokangaskin sijaitsevat logistisesti parhaalla mahdollisella paikalla nelostien varressa. Näiltä alueilta löytyy valmiiksi kaavoitettuja ja kunnallistekniikan piirissä olevia tontteja yrityksille, jotka tarvitsevat suuria toimisto- ja toimitiloja.

 

Ritaväylä

Ritaväylän kaavoitus on parasta aikaa käynnissä ja alueelle tulee uusia kaupan sekä toimitilarakentamisen tontteja. Asemakaava valmistuu vuonna 2020.

Vapaat bisnestontit - Oulunportti

Palveluja ja kauppaa erinomaisella sijainnilla

Oulunportti on Oulun eteläosan merkittävin työpaikkojen, palveluiden ja erikoistavarakaupan keskittymä.

Alue sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Valtatie 4:n läheisyys ja suora yhteys lentokentälle ovat alueen valtteja. Kaakkurin aluekeskus Oulunportin itäpuolella lisää sen vetovoimaa ja asiakasvirtoja.

Oulunportin alue toimii monipuolisesti korkeatasoisena yritystoiminnan ja palvelujen alueena, jonka eteläosaan on mahdollista sijoittua myös tuotannollista toimintaa. Oulunportin suunnittelussa otetaan huomioon sen liittyminen toiminnallisesti ja liikenteellisesti Kaakkurin kaupalliseen aluekeskukseen sekä kaupunkikuvan korkea laatu.

Oulunportin 4-tiehen rajautuvan uuden alueen asemakaava valmistuu 2019.

Tuotekortti - Oulunportti (pdf)

Katso vapaita tontteja karttapalvelusta

Kartta, vapaat bisnestontit Oulunportti

Vapaat bisnestontit - Ritaväylä

Kaupan ja palveluiden alue

Ritaväylän alue on kaupan ja palveluiden uusi alue erinomaisella sijainnilla liikenteen solmukohdassa Ritaharjussa. Alueen asemakaava valmistuu 2020. Tonteista voit kysyä lisää tonttipalvelut@ouka.fi osoitteesta.

Tuotekortti - Ritaväylä (pdf)

Kartta, vapaat bisnestontit - Ritaväylä

Vapaat bisnestontit - Linnanmaa - Kuivasranta

Koulutuksen ja korkean teknologian keskus

Linnanmaa on korkean teknologian, tutkimuksen, tuotekehityksen ja koulutuksen monipuolinen toimistoalue sekä ympäristöhäiriöitä aiheuttamattoman tuotannon alue.

Valtatie 4:n varressa sijaitseva Linnanmaa on hyvin saavutettavissa. Tämän hetkinen yrityskanta keskittyy ICT-alaan, tutkimustoimintaan ja kauppaan.  Alueella sijaitsee yliopisto ja ammattikorkeakoulu muuttaa Linnanmaan kampusalueelle vuonna 2020.

Tuotekortti - Linnamaa - Kuivasranta (pdf)

Katso Linnanmaan ja Kuivasrannan vapaita tontteja karttapalvelusta.

Kartta, vapaat bisnestontit Linnanmaa - Kuivasranta

Vapaat bisnestontit - Välikylä

Työpaikkoja Kuusamontien varressa

Välikylän yrityspuisto on monipuolinen pienyritysten toiminta-alue.

Välikylän yrityspuisto sijaitsee Kuusamontien varressa Ruskon suuresta työpaikka-alueesta koilliseen. Alue varataan pienyritysten, kuljetustoimintojen sekä lähialueen palveluita tukevaan yritystoimintaan.

Tuotekortti - Välikylä (pdf)

Katso vapaita tontteja karttapalvelusta.

Kartta, vapaat bisnestontit Välikylä

Vapaat bisnestontit - Annalankangas

Toimitilarakentamisen ja kaupan käynnin alue Haukiputaalla

Annalankankaan alueen vapaat tontit ovat toimitilarakentamiseen ja kaupan käyntiin tarkoitettuja.

Tuotekortti - Annalankangas (pdf)

Katso vapaita tontteja karttapalvelusta.

Kartta, vapaat bisnestontit Annalankangas

Yhdyskunta- ja
ympäristöpalvelut

Käyntiosoite
Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Postiosoite
PL 32, 90015 Oulun kaupunki

Yritystontit

Jukka Kangas
p. 044 703 2366
jukka.kangas@ouka.fi

Kari Viik
p. 040 575 8082
kari.viik@ouka.fi

Kaija Puhakka
p. 044 703 2301
kaija.puhakka@ouka.fi

Sähköposti
tonttipalvelut(at)ouka.fi

Anna palautetta