Vellamontie 12

Kuva rakennuksesta.

Hietasaaressa Nallikarin länsialueella on myytävänä monitoimikeskus, jossa on mahdollisuudet monenlaiselle yritystoiminnalle. Tällä hetkellä tiloissa on vuokralaisena Pohto Oy, jonka vuokrasopimus kestää vuoteen 2022 saakka. 

Monitoimikeskus sijaitsee keskeisellä paikalla kehittyvän Nallikarin alueella, johon on tulevaisuudessa suunnitteilla useita palveluja ja eri yrityksiä. Myös Oulun asuntomessut tulevat olemaan lähellä, ja ne järjestetään vuonna 20215. Monitoimikeskuksen sijainti on keskeinen urheilun ja vapaa-ajanvieton sekä lomailun näkökulmasta, ja meri on lähellä monenlaisia harrastuksia varten. Toisaalta Oulun keskustaan on matkaa ainoastaan vajaa viisi kilometriä. Alueen auringonlaskut ovat erityisen näyttäviä!

Monitoimitalon rakennukset sijaitsevat uudessa asemakaavassa liike- ja toimistorakennusten korttelialueella. Alueelle voi rakentaa tutkimus-, opetus- ja kehitystoimintaa palvelevia liike- ja toimistotiloja. Alueelle voi sijoittaa myös julkisia ja yksityisiä lähipalveluita. 

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen kohteeseen! Ole yhteydessä tekniseen isännöitsijään, mikäli olet kiinnostunut.

Kuva mereltä talvella.

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

 • Käyntiosoite work Solistinkatu 2,
 • Postiosoite postal PL 32 90015 90140 Oulu
 • Puhelin cell Maanhankintapäällikkö,
  044 703 2380
  cell Tekninen isännöitsijä,
  044 703 0521
  cell Tekninen isännöitsijä (myynti),
  040 182 0284
 • Aukioloajat ma–pe klo 8–16
 • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.
>