Yksityisten tonttipörssi

YKSITYISESSÄ OMISTUKSESSA OLEVIA MYYNTITONTTEJA

Ilmoittamiskäytäntöjä

Oulun kaupunki avustaa tontinomistajia ilmoittamaan rakentamattomista asemakaavan mukaisista omakotitonteista, jotka ovat yksityisessä omistuksessa.

Järjestelmä perustuu omistajan tai muun yksityisen ilmoittajan luovuttamiin tontti- ja yhteystietoihin. Tontin omistaja tai ilmoittaja vastaa antamiensa tietojen luotettavuudesta ja antaa lisätietoja tonteista.

Tavoitteena on tarjota palvelu, jossa tontinhakija voi hakea kaupungin tonttitarjonnan lisäksi yksityisten omistuksessa olevia tontteja.

Ilmoitus tulee nähtäville noin viikon kuluessa sen lähettämisestä (taulukko päivitetään torstaisin). Ilmoitus poistuu vain omistajan aloitteesta. Tontinhakija voi tarkastella tontin sijaintia kaupungin ilmoitukseen liittämän Karttatien linkin avulla.

Ilmoituksen jättäjän tulee varmistaa osoitteen oikeellisuus ja olemassaolo Oulun seudun karttapalvelusta KarttatieltäJos karttalinkki puuttuu, silloin tontin osoite puuttuu kaupungin osoitejärjestelmästä. Lisätietoja osoitteen lisäämisestä kiinteistölle: www.ouka.fi/oulu/kadut-kartat-ja-liikenne/osoitenumerointi 

Mahdollisen tonttikaupan valmistelevat ja tekevät aina omistaja ja ostaja sopimallaan tavalla. Kaupunki ei osallistu kauppavalmisteluihin.

 

SELAA TONTINMYYNTI-ILMOITUKSIA.pdf  (päivitetty 22.9.2023)

Yksityisten ilmoittamat tontit Karttatiellä:

 

Ilmoita myynnissä olevasta omakotitontista (www-lomake).

Poistaaksesi ilmoituksesi ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen yksityisten.tontit@ouka.fi. Poistoilmoituksen pitää tulla samasta sähköpostiosoitteesta kuin on annettu ilmoitusta jätettäessä. Lisätietoja yksityisten tonttipörssistä voitte kysyä sähköpostilla osoitteesta yksityisten.tontit@ouka.fi.

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut,
tontit ja asuminen

 • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu,
 • Postiosoite postal PL 32, 90015 Oulun kaupunki
 • Puhelin Tontit ja asuminen
  cell
  p. 040 575 8082
  p. 044 703 2224
 • Sähköposti
 • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.