Yritystontit - Asuminen ja rakentaminen - Oulun kaupunki

Oulusta löytyy paikka jokaiselle yritykselle koosta ja toimialasta riippumatta. Tarjoamme runsaasti vaihtoehtoja eri puolilta Oulua ja meillä on valmiin kunnallistekniikan piirissä yli 130 kaavoitettua tonttia. Olemme koonneet verkkosivullemme yritystonttitarjonnan toimialoittain. Katso, missä juuri sinun yrityksesi voisi tulevaisuudessa sijaita!

Kaavoitamme koko ajan myös uusia tontteja. Juuri nyt etsimme yhteistyökumppaneita Oulunportin alueen kehittämiseen. 

Palvelemme yrittäjiä nopeasti ja tarjoamme myös joustavia ratkaisuja. Jos valmiista tarjonnastamme ei löydy sopivaa yritystonttia, voimme tehdä myös yksilöllisiä ja räätälöityjä tonttiratkaisuja.
 

Asiantuntijamme auttavat

Autamme mielellämme oikean yritystontin valinnassa ja eri vaihtoehtojen pohdinnassa. Sinua ja yritystäsi palvelevat Jukka Kangas, jukka.kangas@ouka.fi p. 044 703 2366 ja Kari Viik, kari.viik@ouka.fi p. 040 575 8082.

Yritystonttimme sijaitsevat eri puolilla Oulua. Sijainnit voit tarkistaa alla olevasta kartasta. Tarkemmat tiedot, yksityiskohtaiset tonttikartat ja tiedot tonttien vuokrista, pinta-aloista ja rakennusoikeuden määristä olemme koonneet Karttatie-palveluun:

Tarvitsetko yrityksellesi tiloja oman asuntosi yhteyteen? Pienyrittäjätontit ovat omakotitalotontteja, joissa asunnon yhteyteen voi rakentaa yritykselle toimitiloja. 

 

Kutsumme yritykset kehittämään palvelujamme

Haluamme kehittää tonttitarjontaamme yhteistyössä yrittäjien kanssa. Pyydämme yrityksiä vastaamaan kyselyyn, jolla kartoitamme palvelumme nykytilaa. Lisäksi keräämme kehittämisideoita palvelumme ja tonttitarjontamme parantamiseksi. 

Myöhemmin keväällä kutsumme yrittäjät yhteiseen tapaamiseen, jossa esittelemme erilaisia vaihtoehtoja sopivan sijainnin löytämiseksi.

Haluamme olla paras paikka yrityksille.

 

Yritystontit sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Numero kartalla kertoo vapaana olevien tonttien lukumäärän ja pallon koko havainnollistaa alueella käytettävissä olevan rakennusoikeuden määrää. Tarkemmat tiedot tonteista löytyvät Karttatie -palvelusta.

Kun yrityksenne tarpeisiin soveltuva tontti yhdessä asiantuntijoidemme kanssa on löytynyt, pyydämme täyttämään seuraavan lomakkeen ja palauttamaan sen yhdyskunta- ja ympäristöpalveluihin.

Yhdyskunta- ja
ympäristöpalvelut

Käyntiosoite
Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Postiosoite
PL 32, 90015 Oulun kaupunki

Yritystontit
Jukka Kangas
p. 044 703 2366
jukka.kangas@ouka.fi

Kari Viik
p. 040 575 8082
kari.viik@ouka.fi

Sähköposti
tonttipalvelut(at)ouka.fi

Anna palautetta

Palvelujen kehittäminen

Yritykset voivat antaa palautetta ja kommentteja palvelujen kehittämiseen.

Uutiskirjeet

Asiakkaamme kertovat

2.4.2017
Oulun PM-rakennus Oy

26.3.2017
AJO-Kiinteistöt

19.3.2017
Oulun Autokuljetus

Lyhytosoite:
www.ouka.fi/yritystontit

#oulu #paraspaikka
@oulunkaupunki