Työtä, tekemistä ja uusia liikeideoitaVanha Hiukkavaara on tekemisen ja erilaisten ideoiden kohtaamispaikka. Pohjois-Suomen kulttuurielämä on löytänyt Hiukkavaaran vanhan kasarmin. Pähkähulluista päähänpistoista on ennenkin Oulussa syntynyt huippuyrityksiä. Tähän luovaan energiaan perustuvat myös Hiukkavaaran työ, tekeminen ja uudet liikeideat.

Hiukkavaara on jo nyt yksi Suomen suurimmista luovan alan keskittymistä. Vanhoissa kasarmirakennuksissa harjoittelee 250 erilaista bändiä. Muusikoiden lisäksi kuvataiteilijat, valokuvaajat, graafikot sekä levysepät sulautuvat uusiin kasvualoihin – millaisia yhdistelmiä syntyykään, kun Hiukkavaarassa tähän yhdistyy oululainen ICT-osaaminen!

Työn ja asumisen yhdistelmät ovat Hiukkavaaran suunnittelun lähtökohtia. Kaupunginosaan kuuluu uudenlainen yrittäjyys, jossa pienimuotoista työtä voidaan tehdä kotoa käsin. Yritystoiminnan laajentuessa erilaista toimitilaa löytyy runsaasti – luovan alan Kasarmilta tai toimistotilaa yritysalueelta.

Uusi Oulu tukee yrittäjyyttä ja uusien yritysten perustamista. Hiukkavaara on myös kaiken uuden ja luovan kasvuympäristö. Jos sinulla on liikeidea, tarve uudenlaiselle asumisen ja kotiyrityksen yhdistelmälle, ota yhteyttä, kehitetään ideaa pitemmälle. Osallistuminen ja yhteistyö


Ideoi, kokeile, kehitä ja kasva Hiukkavaarassa!
 

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, kaavoitus

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
  • Postiosoite postal Kirjaamo, PL 71
    90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin Asemakaava-arkkitehti
    Leena Kallioniemi work
    044 703 2425
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.