Vapaa-aikaa, harrastuksia ja intohimojaHiukkavaaran kaupunginosa suunnitellaan niin, että jokainen löytää rentoutusta, innostusta ja vastapainoa työlle ja arjelle – omalla tavallaan. Hiukkavaarassa on jo nyt runsaasti mahdollisuuksia harrastaa lähes mitä tahansa – musiikkia, kuvataiteita, skeittausta, koiria, hiihtoa, käsitöitä, eräilyä.

Hiukkavaaran kaupunginosa on asumisen cross over -yhdistäjä, joka sekoittaa asumista ja vapaa-aikaa uudella tavalla. Jos olet erämaaihmisiä, voit asua erähenkisesti hengenheimolaistesi kanssa saman kadun varrella. Jos taas musiikki on intohimosi, kootaan elävän musiikin ympärille myös asumiseen sopivia porukoita. Mikäli kaupunkiviljely ei sinulle riitä ja haluat isomman puutarhatontin, sellaisiakin löytyy Hiukkavaarasta.

Liikut Hiukkavaarassa pyörällä, skeittilaudalla, lastenvaunuilla, rollaattorilla, kauppakärryllä, suksilla, kävelysauvoilla – Hiukkavaaran kasvava kaupunki on yksi iso liikkumisalue.

Esimerkiksi skeittarit ovat jo vuosikausia harjoitelleet Kasarmin hallissa. Kadut ja puistot antavat mahdollisuuksia vaikka koiran kanssa ulkoiluun tai jännittävään parkour-kiipeilyyn. Vaihtoehtona kaupunkiympäristölle ovat Myllyojan (pdf) varsi, kangasmaastot, rakkakivikot sekä suot polkuineen ja pitkospuineen.


Aika on rahaa, mutta vapaa-aika on rikkautta.
 

Haluaisitko kasvattaa omat porkkanasi?

Hiukkavaarassa kaupunkiviljely on vahvasti mukana alusta saakka. Varaa oma laarisi ja aloita Hiukkavaara-elämä kasveja ja yrttejä viljellen.

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, kaavoitus

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
  • Postiosoite postal Kirjaamo, PL 71
    90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin Asemakaava-arkkitehti
    Leena Kallioniemi work
    044 703 2425
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.