Pysäköinti yksityisalueilla

Yksityispihoilla voi pysäköidä vain kiinteistönomistajan luvalla. Oulussa yksityispihojen pysäköintiä valvovat sekä Oulun kaupunki että yksityiset valvontayritykset.

Piha-alueella luvatta pysäköinnistä voi kertoa isännöitsijälle.

Mikäli autot pysäköivät luvatta piha-alueellasi, ilmoita asiasta isännöitsijällesi, joka voi tehdä asiasta ilmoituksen Oulun pysäköinninvalvontaan.  Asukkaat eivät siis voi tehdä sitä itse, vaan ilmoituksen voi tehdä taloyhtiön isännöitsijä, kiinteistönhoitaja, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja tai jäsen. Ilmoittaja voi myös olla esim. taloyhtiön erikseen valtuuttama henkilö.

Ilman kiinteistön omistajan valtuutusta yksityisellä alueella ei voida antaa pysäköintivirhemaksua tai määrätä rengaslukkoa. Oulun pysäköinninvalvonta ei valvo yksityisten valvontayritysten alueilla.

Kiinteistön edustaja voi täyttää valvontapyyntölomakkeen ja lähettää sen sähköpostilla osoitteeseen pysakoinninvalvoja(at)ouka.fi. Lomakkeen täyttämiseen tarvitset koneellesi maksuttoman Acrobat readerin tai muun vastaavan ohjelman, jolla pääset täyttämään ja tallentamaan lomakkeen.

Oulun kaupungin pysäköinninvalvonta

  • Postiosoite postal PL 32 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin Oulu 10-palvelut work 08 558 558 00
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.