Vahingonkorvaukset

Vahingon sattuessa Oulun kaupungin yleisillä alueilla vahingonkorvausta on mahdollista hakea Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluilta.

Vahingonkorvausvaatimus tulee tehdä ensisijaisesti käyttämällä alla olevaa lomaketta.

          Vahingonkorvausvaatimus (doc)

          Vahingonkorvausvaatimus (pdf)

Lisätiedot ja tiedustelut: vastuuvahingot@ouka.fi

Kartta mukaan vaatimukseen

Vaatimuksessa pitää olla aina mukana kartta tai piirros vahinkopaikan tarkasta sijainnista. Vahingon tapahtuma-ajan määrittäminen mahdollisimman tarkasti edesauttaa asian käsittelyä.

Mihin vahingonkorvausvaatimus lähetetään?

Vahingonkorvausvaatimus mahdollisine liitteineen voidaan toimittaa ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@ouka.fi tai osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki. Käyntiosoite: Kansankatu 55 A, (avoinna ma-pe klo 8.30-15.30)

Asian vireilletulon yhteydessä vahingonkorvausvaatimus tallennetaan Oulun kaupungin asianhallintajärjestelmään.

Liitteet

Henkilövahingoissa liitteitä ei laiteta vaatimukseen mukaan. Henkilövahinkotapauksissa asiaa käsittelee vakuutusyhtiö. Esine- ja autovahingoissa tositteet voi toimittaa myöhemmin, kuitenkin viimeistään silloin, jos korvauspäätös on myönteinen.

Vahingonkorvausvaatimuksen mukaan tulee liittää tositteet maksetuista vahinkotapahtuman aiheuttamista kuluista. Tositteet on mahdollista toimittaa myös myöhemmin.

Päätös tehdään kirjallisena

Vahingonkorvausvaatimukset käsitellään tapauskohtaisesti vaatimuksessa esille tuotujen seikkojen ja kunnossapitourakoitsijalta pyydetyn selvityksen perusteella. Vahingonkorvausvaatimukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Käsittelyajan kesto vaihtelee tapauskohtaisesti.

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

 • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, Oulu
 • Postiosoite postal PL 32, 90015 Oulun kaupunki
  90140 Oulu
 • Puhelin Vaihde work 08 558 410
  Kaupungin puhelinpalvelunro
  work 08 558 558 00
 • Aukioloajat arkisin 8-16
 • Anna palautetta

  Palaute katuvaloista

  Palaute kaduista
Tiedot esitetään hCard-muodossa.