Veneily - Kadut, kartat ja liikenne - Oulun kaupunki

Veneily Veneily

 

Oulu tarjoaa oivallisia mahdollisuuksia purjehtijoille ja muille meritse Ouluun saapuville veneilijöille. Veneilypalvelumme ovat aivan keskustan tuntumassa Meritullin vierassatamassa sekä rauhallisen luonnon keskellä Hietasaaressa.

Kaupungin ylläpitämät venepaikat sijaitsevat Oulujoen rannalla ja Merikosken voimalaitoksen alapuolisella suisto- ja merialueella.

Venesatamien tarkemmat tiedot löydät satamakohtaisista esittelyistä.

Venepaikkojen varausjärjestelmä uudistunut

Venepaikat varataan nyt sähköisen eVarauspalvelun kautta. Venepaikkavarauksen tekeminen edellyttää kirjautumista palveluun. Venepaikka maksetaan verkkomaksuna. Jos käytössäsi ei ole internetiä tai verkkopankkipalvelua, voit varata ja maksaa venepaikan Oulu10-palvelupisteissä (Oulu10/Torikatu 10, Haukiputaan yhteispalvelupiste, Kiimingin asiointipiste ja Oulunsalon yhteispalvelupiste).

Vapaana olevat vene- ja soutuvenepaikat ovat tällä hetkellä vapaasti varattavissa eVarauspalvelussa ja Oulu10-palvelupisteissä.

  • Hollihaan venesataman telarannan soutuvenepaikat (18 kpl) ovat olleet varattavissa 22.5.2017 klo 8.00 alkaen eVarauspalvelussa ja Oulu10-palvelupisteissä. Paikat tulevat vuokrauskäyttöön, kun telarantapaikkojen rakenteet ovat valmistuneet (arviolta kesäkuussa 2017).

Veneiden talvisäilytyspaikkojen uudelleenvarauskausi alkaa 1.8.2017 klo 8.00 ja päättyy 17.9.2017. Uudelleenvarauskausi koskee viime vuonna varattuna olleita talvisäilytyspaikkoja. Varaamatta jääneet talvisäilytyspaikat vapautuvat kaikkien varattaviksi 25.9.2017 klo 8.00.

 

>> Siirry eVarauspalveluun

 

Veneiden talvisäilytyspaikat varataan netissä (pdf)

Ohje vanhan venepaikan uudelleenvaraukseen (pdf)

Venepaikat varataan nyt netissä - näin jatkat venepaikkavaraustasi! (pdf)

Oulun kaupunki luopuu venepaikkojen jonottamisesta vaiheittain

 

 

Venepaikkoja vuokraa Oulu10-palvelut

  • Käyntiosoite work Torikatu 10, 1. krs.,
  • Puhelin Oulu10-palvelut work 08 558 558 00 Kunnossapito work 044 703 2213
  • Aukioloajat ma–to klo 8–17 ja pe klo 8-16
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.