Veneily - Kadut, kartat ja liikenne - Oulun kaupunki

Veneily Veneily

 

Oulu tarjoaa oivallisia mahdollisuuksia purjehtijoille ja muille meritse Ouluun saapuville veneilijöille. Veneilypalvelumme ovat aivan keskustan tuntumassa Meritullin vierassatamassa sekä rauhallisen luonnon keskellä Hietasaaressa.

Kaupungin ylläpitämät venepaikat sijaitsevat Oulujoen rannalla ja Merikosken voimalaitoksen alapuolisella suisto- ja merialueella.

Venesatamien tarkemmat tiedot löydät satamakohtaisista esittelyistä.

Venepaikkojen varaus

Venepaikat varataan sähköisen eVarauspalvelun kautta. Venepaikkavarauksen tekeminen edellyttää kirjautumista palveluun. Venepaikka maksetaan verkkomaksuna. Jos käytössäsi ei ole internetiä tai verkkopankkipalvelua, voit varata ja maksaa venepaikan Oulu10-palvelupisteissä (Oulu10/Torikatu 10, Haukiputaan yhteispalvelupiste, Kiimingin asiointipiste ja Oulunsalon yhteispalvelupiste).

Vene- ja soutuvenepaikat

Vene- ja soutuvenepaikkojen varaus vuodelle 2017 on päättynyt. Vene- ja soutuvenepaikkojen varaus veneilykaudelle 2018 alkaa keväällä 2018. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Talvisäilytyspaikat

Veneiden talvisäilytyspaikkojen uudelleenvarauskausi on päättynyt 17.9.2017. Varaamatta ja maksamatta jääneet talvisäilytyspaikat ovat vapaasti varattavissa (25.9.2017 klo 8.00 alkaen) eVarauspalvelussa ja Oulu10-palvelupisteissä.

>> Siirry eVarauspalveluun

 

Veneiden talvisäilytyspaikat varataan netissä (pdf)

Ohje vanhan venepaikan uudelleenvaraukseen (pdf)

Venepaikat varataan nyt netissä - näin jatkat venepaikkavaraustasi! (pdf)

Oulun kaupunki luopuu venepaikkojen jonottamisesta vaiheittain

 

 

Venepaikkoja vuokraa Oulu10-palvelut

  • Käyntiosoite work Torikatu 10, 1. krs.,
  • Puhelin Oulu10-palvelut work 08 558 558 00 Kunnossapito work 044 703 2213
  • Aukioloajat ma–to klo 8–17 ja pe klo 8-16
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.