In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

BothnianArc – Perämerenkaari BothnianArc – Perämerenkaari

BothnianArc – yhdistyksen tavoite on edistää Suomen ja Ruotsin välistä yhteistyötä Perämeren pohjoisrannikon alueella, eli Perämerenkaarella. Yhdistys toimii jäsentensä taloudellisen edun edistämiseksi ja ylläpitää, sekä välittää jäsentensä välisiä kontakteja. Yhteistyötä verkostoon kuuluvien kesken tehdään elinkeinoelämän, yhteiskuntasuunnittelun, ympäristön, kulttuurin, matkailun, tutkimuksen ja koulutuksen aloilla.

BothnianArcin päämäärä on, että Perämerenkaari on tulevaisuudessakin Pohjoisen Euroopan kehityksen moottori ja kilpailukykyinen alue. Tavoitteensa yhdistys saavuttaa verkostoitumalla, käynnistämällä aluetta kehittäviä projekteja ja vaikuttamalla alueellisiin, kansallisiin sekä eurooppalaisiin päätöksentekijöihin. Oulun asema Perämerenkaarella on tärkeä, koska Oulu on Luulajan ohella alueen kasvukeskuksia.

BotnianArc – yhdistyksen jäseniä ovat: Ylivieskan, Raahen, Oulun, Oulunkaaren ja Kemi-Tornion seutukunnat sekä Ruotsin puolella Skellefteån, Piitimen, Älvsbyn, Luulajan, Bodenin, Kalixin ja Haaparannan kunnat. Yhdistys on avoin kaikille Perämerenkaaren alueen kunnille ja seutukunnille.

BothnianArc – Perämerenkaari

  • Postiosoite postal Kirkkokatu 2a 90015 Oulu
  • Puhelin Toiminnanjohtaja Heikki Aalto work +358 44 703 1331
Tiedot esitetään hCard-muodossa.