Kilpailu- ja tapahtumakutsut Kilpailu- ja tapahtumakutsut

< Takaisin

2018-11-23 Luistelutapahtuma 2018, Oulun koulut

TAPAHTUMAKUTSU

Aika: perjantaina 23.11.2018

Paikka: Raksilan tekojää

Aikataulu: koululaiset klo 12-15

 

Ilmoittautumiset

Opettaja ilmoittaa osallistuvat luokat Koululiikkuu-ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautumisaika ilmoitetaan myöhemmin.  Mukaan voi tulla koko luokan kanssa tai pienemmällä ryhmällä. Jokaisella ryhmällä tulee olla opettaja tai rehtorin valtuuttama valvoja mukana.

 

Osallistumisrajoitteet

Tapahtumaan tullaan asettamaan osallistujamaksimi, joka ilmoitetaan ilmoittautumisen avaamisen yhteydessä.
 

Kypärä

Jokaisella tapahtumaan osallistujalla tulee olla kypärä päässään.

 

TAPAHTUMAKUVAUS

 

Raksilan tekojäärata toimii tapahtuma-alueena iloiselle luistelutapahtumalle. Tapahtuman järjestäjänä toimivat Oulun kaupungin toimijat yhdessä seurojen ja yhdistysten kanssa. Luistelutapahtuma on osa Lumo-festivaalia. Tapahtumassa kisaillaan, luistellaan vapaammin ja nautitaan erilaisesta mukavasta ohjelmasta. Tapahtuma on kolmiosainen ja siinä on omat ajankohtansa päiväkotilaisille klo 9-11, koululaisille klo 12-15 ja avoin luistelu perheille klo 17-19.

 

Tapahtuman tarkempi sisältö ja yhteistyökumppanit julkaistaan tapahtumamainoksen valmistuttua.
 

Lisätietoja koululaisluistelusta

Liikuntasihteeri Tanja Ylisirniö, tanja.ylisirnio@ouka.fi tai 050 5747 048.

 

 


Kilpailukutsuissa olevat tapahtuma-ajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Tapahtuma-ajankohdat tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen (esim. sarjaohjelmissa varsinaiset pelipäivät).

Tapahtuman lähestyessä lisäinfot, aikataulut ja muu tärkeät tiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta Sarjaohjelmat ja aikataulut.