Tiedotteet

< Takaisin

Unelmien liikuntapäivää vietetään 10.5.2020, ota vinkit käyttöön!

Unelmien liikuntapäivää vietetään jälleen 10.5.2020 – tällä kertaa kodeissa ja somessa!

 

Koronatilanne vaikuttaa perinteiseen Unelmien liikuntapäivään. Ihmiset eivät voi kokoontua liikkumaan yhdessä eivätkä järjestää tapahtumia aiempien vuosien tapaan. Voimme silti liikkua monilla eri tavoilla ja jakaa sen somessa muiden kanssa!

Unelmien liikuntapäivä toteutetaan tänä vuonna sosiaalisen median kampanjana siten, että ihmisiä innostetaan jakamaan somessa se, miten liikkuvat erilaisissa olosuhteissa, esim. kotioloissa tai ulkoillen (mikäli tilanne sen sallii).

Vuoden teema ”kaveri mukaan” elää mukana siten, että ihmiset voivat kannustaa kavereitaan liikkumaan samaan aikaan ja myös samassa kotitaloudessa asuvat voivat liikkua yhdessä. Jaetaan liikuntahetkemme muille, jotta jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon, innostua muiden esimerkeistä ja kokeilla uusia liikkumisen muotoja virtuaalisesti. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä, kunhan liikkuminen tapahtuu vastuullisesti viranomaisten asettamien linjausten mukaisesti.

 

Liikutaan vastuullisesti

Ihmisten liikkuminen tulee näkyväksi Unelmien liikuntapäivänä 10.5. somessa. Osallistujat voivat jakaa liikuntavinkkejä, kuvia, kotivideoita ja muita liikkumaan kannustavia sisältöjä tunnisteella #unelmienliikuntapäivä .

Toukokuun 10. päivä on myös äitienpäivä – hieno mahdollisuus kannustaa äitikin liikkumaan! Jos 10.5. ei tunnu sopivalta päivältä, niin etkot voi pitää jo loppuviikosta tai jatkot maanantaina. Vinkkejä ja videoita voi jakaa somessa jo ennen tapahtumapäivää ja haastaa myös muita mukaan!

 

#unelmienliikuntapäivä  – näin olet mukana: 

Jaa 10.5.2020 kuvasi tai videosi somessa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä. Voit lisätä omia aihetunnisteita ja osoittaa tukesi näin esim. seurallesi tai muulle yhteisöllesi.

Kannusta kaverit, lapset, vanhemmat, isovanhemmat, työkaverit, oppilaat ja kaikki muutkin liikkumaan. “Minä liikun näin, miten sinä liikut?“ 

 

Olympiakomitea arpoo palkintoja kaikkien oman liikkumisensa tai vinkkinsä #unelmienliikuntapäivä -tunnisteella jakaneiden kesken.

Voit lähettää niitä nettilinkkeinä myös ulp@olympiakomitea.fi -sähköpostiin! Ne lisätään Unelmien liikuntapäivän kotisivuille muille inspiraatioksi. Näin mahdollistetaan osallistuminen myös niille, joita somekanavat eivät tavoita.

 

Vinkkejä Unelmien liikuntapäivään

Jakolinkki