Materiaalivinkkejä toiminnalliseen koulupäivään 

 

Oulun kaupungin tekemä opettajan ideakalenteri ala- ja yläkoululle toiminnallisuuden lisäämiseksi 

 

Oppilaiden osallisuus (Henri Karjula koulutusmateriaali)
Oppilaiden osallisuus
Tutustumisbingo
http://www.omavalinta.fi/wp-content/uploads/2015/11/Taskuopas.pdf Nuorten akatemian tekemä opas, jossa on harjoituksia oppitunnin aloittamiseen.

Linkkivinkit

Lumilajit liikuttavat -hanke on saanut uudet nettisivut auki: https://www.lumilajitliikuttavat.fi/
Sivustolla on yli 60 suksitaituruusvideota erilaisista harjoitteista, peleistä, leikeistä, viesteistä ja lajitekniikoista. Lumilajien videot ovat luokiteltu eri perusliikuntataitojen alle sen mukaan, mitä taitoa ne kehittävät eniten. Videot ovat lyhyitä ja selkeitä
Opettajille myös valmiita tuntisuunnitelmia:
https://www.lumilajitliikuttavat.fi/videot/#tukimateriaalit

Ulkoluokka -hankkeen sivuilla ladattavissa lajikortit ja esimerkkejä korttien käyttöön. Myös #ulkoluokka -facebook -ryhmässä aktiivista päivitystä ulos oppimaan -teemaan liittyen

Taukojumppavinkkejä oppitunnille -opas on koottu valmiista julkisista materiaaleista osana Pohjois-Karjalan Liikunta ry:n Tukea harrastamiseen (TUHAT) -hanketta.

http://www.peda.net/veraja/projekti/kelpokymppi/eriyttaminen/menetelmat/toiminnallisuus Kelpo kymppi hankkeen harjoituksia ja tietoa toiminnallisista menetelmistä.

https://www.facebook.com/groups/786218171470836/ Facebook: Liikkuva koulu ja toiminnallinen opetus (suljettu ryhmä, mutta pääset jäseneksi pyytämällä jäsenyyttä). Aktiivinen yhteisö, jossa jaetaan toiminnallisia menetelmiä.

http://www.smartmoves.fi/videot-taukoliikunta/ liikunnalliseksi välipalaksi soveltuvia videoita.

http://www.skillilataamo.fi/ Satoja liikunnallisia tehtäväkortteja, jotka käyvät taukoliikuntaan, välituntiaktiivisuuden lisäämiseen tai liikuntatuntien verryttelyiksi tai toimintarasteiksi.

Move viivajuoksun  taulukko

Mikäli sinulla on tiedossasi hyviä linkkivinkkejä niin vinkkaa niistä tänne

Tytöt pyörähtävät