Tiedotteet

< Takaisin

Hese-kisat kisataan keväällä 2021 etäkisana, osallistu!

Ilmoita luokkasi mukaan kevään etä Hese-kisoihin!


Suomen Urheiluliitto on pohtinut miten tämän kevään Hese-kisat päästäisiin järjestämään mahdollisimman turvallisesti ja ilman vaaraa, että kisoja tarvii perua. SUL on kehittänyt uuden kilpailujärjestelmän, jossa Hese-kisaan osallistutaankin omalla liikuntatunnilla ja finaalit kilpaillaan etänä koulun lähiurheilukentällä.


Ilmoittautuminen www.yleisurheilurekisteri.fi tunnuksella HESE2021 31.3.2021 mennessä!

 

Kilpailuaika on 12.4.-7.5. välisenä aikana, jolloin lajeja saa suorittaa ja mitata niin monta kertaa kuin ehditte, vaikka joka liikuntatunnilla.

Parhaat tulokset suorituksista tulee ilmoittaa yleisurheilurekisteri.fi kautta palvelutunnuksella HESEtulokset21 viimeistään 7.5.

 

Kaikille etä Hese-kisoihin ilmoittautuneille lähetetään tarkempi info sähköpostilla 8.4. joka pitää sisällään:

  • ohjeet lajien suorituksesta ja mittaamisesta

  • lajisuorituksista videot

  • tulosten ilmoittaminen

Lajit:

  • sukkulaviesti 12 x 60m

  • vauhditon pituus (finaalissa pituushyppy)

  • junnukeihäs (saa vaihtaa turbokeihääseen)

  • 12 x 400m viesti

 

Vaikka Hese-kisassa kilpaillaan joukkueena ja joukkueen tulokset muodostuvat aina 12 oppilaasta, niin tässä voi olla mukana vaikka koko luokka. Ainoastaan tuloksiin kirjataan 12 oppilaan tulokset (6 tyttöä ja 6 poikaa). Jos luokalla ei ole kuutta poikaa, niin heitä voi täydentää tytöillä. Jokaiselta ilmoitetaan vain yksi tulos/laji.

Finaali kilpaillaan 18.5. etä Finaaleina, jolloin meillä on 17 luokkaa omilla lähiurheilukentillä samanaikaisesti suorittamassa lajeja. Paikalliset seurat ja piirikisavastaavat huolehtivat finaalin toteutuksesta.

 

HUOM!
Hyödyntäkää paikallisia seuroja, kun lähdette suorittamaan lajeja. Heiltä saatte vinkit tekniikoihin sekä tarvittavia välineitä lainaa että apuja mittaamiseen.

Kannustakaa rinnakkaisluokat mukaan!

 

Somekisa!
Julkaiskaa kuvia ja videoita liikuntatunneilta joissa harjoitellaan ja suoritetaan Hese-kisalajeja koulun omalle Instagram-tilille käyttämällä #etähesekisat #hesekisat ja merkitsemällä @nuorisoyleisurheilu @hesburgerfin
Palkitsemme 5 luokkaa Fazerin tuotepalkinnoin. Arvonta suoritetaan 12.5 ja tuotteet postitetaan samalla viikolla voittajille.Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan H-hetkeen, niin nyt kannattaa! Jokaiselle opettajalle, joka ilmoittautuu ohjelmaan mukaan, saa mittanauhan ja Voitto Onnisen liikuntapelikortit. Tuotteet lähetetään maaliskuun alussa.

Ilmoittaudu: www.yleisurheilurekisteri.fi tunnuksella 2021HHETKI

 

Lisätietoja
SUL, nuorisopäällikkö piia.jantti@sul.fi / 050 470 2622
https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/hese-kisat-jarjestetaan-tana-vuonna-etakisoina/

Jakolinkki