Tiedotteet

< Takaisin

Koululiikunnan toiminnoissa poikkeuksellinen syksy

Perusopetus ja lukiokoulutus käynnistyvät kaikissa Suomen kouluissa lähiopetuksena. Koulutyö Oulun peruskouluissa ja lukioissa alkaa keskiviikkona 12. elokuuta. 

Oulussa koulutielle astelee yhteensä noin 23 500 peruskoululaista, joista ekaluokkalaisia on n. 2600. Lukion aloittaa noin 1600 nuorta.

Opetushallitus ja THL ovat antaneet ohjeistuksia turvalliseen koulun aloitukseen. Koronaviruspandemiaan liittyvien hygieniaohjeiden noudattamista jatketaan myös kouluissa, jotta koronavirustartuntojen riski ei kasva. Kouluissa mm. vältetään tarpeettomia lähikontakteja ja huolehditaan tartuntoja ehkäisevästä hygieniasta.

Huoltajat ovat saaneet Wilman kautta ohjeita koulun aloitukseen liittyvistä asioista.

 

Koululiikkunnan toimintaan vaikuttavat kouluilla voimassa olevat ohjeistukset ja näin ollen syksyllä 2020 ei järjestetä perinteistä koulujenvälistä toimintaa vaan toiminnan painopiste siirtyy kouluilla tapahtuvaan toimintaan.

 

Koululiikunnan tapahtuma- ja kilpailukalenteri syksyn osalta päivitetään lähiviikkojen aikana ja voit tutustua järjestettäviin toimintoihin kotisivujen kohdassa Kilpailu- ja tapahtumakutsut.

 

Koululiikunnan kouluille suunnattujen lainavälineiden määrää rajaamme, joten kannattaa tiedustella liikuntavälineitä ajoissa. 

Jakolinkki