Ajankohtaista

< Takaisin

Kysy 12–15-vuotiaiden koronarokotuksista! THL:n asiantuntijat vastaavat kysymyksiin torstaina 12.8. klo 17.30-18.30

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) järjestää kansalaisille avoimen yleisötilaisuuden 12–15-vuotiaiden koronarokotuksista torstaina 12.8. kello 17.30-18.30. Yleisötilaisuus on syksyn ensimmäinen. 

Myös toimittajat ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuutta.

Verkossa järjestettävässä tilaisuudessa THL:n asiantuntijat pitävät aiheesta alustukset ja vastaavat yleisön ennakkoon lähettämiin kysymyksiin. Paikalla tilaisuudessa ovat ylilääkäri Hanna Nohynek, johtava asiantuntija Mia Kontio ja asiantuntijalääkäri Anna Scherleitner.

Vastaavia yleisötilaisuuksia koronarokotuksista järjestettiin keväällä 2021 viidesti. Tilaisuudet ovat katsottavissa THL:n YouTuben seminaarit-kanavalla. Kevään tilaisuuksiin saatiin tuhansia kysymyksiä kansalaisilta. 

Kaikkiin kysymyksiin ja aihepiireihin asiantuntijat eivät voi vastata yleisötilaisuuden aikana. THL kuitenkin huomioi saadut kysymykset, kun tietoa koronarokotuksista päivitetään verkkosivuille. Itse tilaisuuden aikana ei voi esittää kysymyksiä, joten lähetä oma kysymyksesi ennakkoon oheisen linkin kautta:

Kysy 12-15-vuotiaiden koronarokotuksista! (Webropol)

Asiantuntijat vastaavat yleisimpiin koronarokotteita koskeviin kysymyksiin, mutta eivät voi ottaa kantaa kysymyksiin omasta tai läheisen terveydentilasta. Kysymyslomake sulkeutuu tunti ennen tilaisuuden alkua. 

Liity yleisötilaisuuteen tämän linkin kautta

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset