Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun konservatorio keskeyttää lähiopetuksen

Oulun konservatorio suljetaan 18.3-13.4.2020 väliseksi ajaksi

Opetusta annetaan mm. etäopetuksena

Valtioneuvoston 16.3.2020 antamien linjausten mukaisesti Oulun konservatorion toimitilat suljetaan 18.3.-13.4.2020 ja lähiopetus keskeytetään. Myös kaikki yleisötilaisuudet, konsertit ja tapahtumat on peruttu.

Opetusta annetaan 18.3 - 13.4. mahdollisuuksien mukaan mm. etäopetuksena sekä itsenäisenä työskentelynä. Oppilaitten ja opiskelijoiden vuosiarvioinnit, näytteet, päättösuoritukset ym. vastaavat siirretään myöhempään ajankohtaan. Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta mm. opintojensa loppuvaiheessa olevien opiskelijoiden mahdollisuudesta valmistua kevään aikana pyritään huolehtimaan.

Ammattiopiskelijat, taiteen perusopetuksen opiskelijat ja musiikkileikkikoululaiset saavat omilta opettajiltaan tietoa opetusjärjestelyistä heti, kun tarvittavat valmistelut on tehty. Opiskelijoita ja huoltajia pyydetään huolehtimaan siitä, että omalla pääaineen opettajalla ja myös ryhmäaineiden opettajilla on oppilaalle ajantasainen puhelinnumero ja sähköposti, joihin opettajat voivat lähettää opetusjärjestelyihin liittyvää tietoa.

Opiskelijoiden tulee noutaa tarvitsemansa henkilökohtaiset tavarat, opetus- ja oppimisvälineet, instrumentit, nuotit, Padit ym. konservatoriolta tiistain 17.3 aikana.

Konservatorion toimistohenkilökunnan tavoittaa ensisijaisesti sähköpostilla tai puhelimitse.

Lisätiedot:
Noora Tuominen, rehtori, p. 044 703 9161, noora.tuominen[at]ouka.fi

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset