Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

"Oulun koulu, Porin tori, Kuopion kalakukko". Vanha loru kertoo kustakin kaupungista tärkeimmän. Oulu on ollut alueensa koulukeskus jo 400 vuotta ja on edelleen Pohjois-Suomen suosituin ja monipuolisin opiskelukaupunki. Oulussa on 50 000 opiskelijakaveria. 

Koulutuksen ja opiskelun sivuilla on kattavasti tietoa Oulun perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta sekä linkkejä muuhun koulutukseen. Kouluilla on omat kotisivut.

Ajankohtaista

< Takaisin

Asiakaskysely varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa olevien lasten vanhemmille

Hyvät vanhemmat,

Haluamme kehittää varhaiskasvatusta yhdessä Teidän kanssanne. Vastaamalla kyselyyn voitte kertoa meille ajatuksianne ja kokemuksianne lapsenne varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta.

Meille on tärkeää, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn. Jos perheessänne on useampi lapsi, voitte vastata halutessanne jokaisen lapsen kohdalta erikseen. Vastaamiseen sinulla menee aikaa noin viisi (5) minuuttia.

Kysely on avoinna 11.3.- 24.3.2019.

Huoltajat saavat vastauslinkin kyselyyn lapsensa varhaiskasvatuspaikasta. Kunnallisissa päiväkodeissa vastauslinkki löytyy myös päiväkodin julkisilta kotisivuilta.

Kyselyyn vastaaminen on luottamuksellista ja vastaajan henkilöllisyys ei tule missään vaiheessa näkyviin. Kyselyn päätyttyä jokainen päiväkoti tulee saamaan oman talokohtaisen raportin kyselyn vastauksista.

 

Dear quardians,

Oulu daycare services are surveying customer experience of service quality, content and functionality by customer satisfaction questionnaire. The feedback will be collected between 11.3.-24.3.2019. We hope that all our customers would answer the questionnaire. By giving feedback you can help us improve our services. Where more than one family member is consered, you can fill in individual questionnaire forms. The questionnaire is anonymous with no possibility to identify an individualanswer. Thank you for answering!

                       Link to the questionnaire:
                       https://player.myzef.com/oulu/ajax/?q=5616-UTPEtSUP                       Yhteistyöstä kiittäen,
                       Best regards


Ulla Rissanen
Varhaiskasvatusjohtaja

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut

 

Jakolinkki

Sivistys- ja kulttuuripalvelut

  • Käyntiosoite work Oulu 10 (Torikatu 10), 90100 Oulu
  • Postiosoite postal PL 17, 90015 OULUN KAUPUNKI
  • Puhelin work 08 558 410 (vaihde)
  • Sähköposti
  • Verkkosivut Johdon yhteystiedot
  • Aukioloajat ma - pe klo 8 - 16
Tiedot esitetään hCard-muodossa.