In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Rehtorin terveiset Rehtorin terveiset

Kevätlukukausi on alkanut hyvin ja olen päässyt tutustumaan uutena rehtorina Laanilan oppilaisiin ja henkilökuntaan. Laanilan visio Luja, Lämmin ja Luotettava tuntuu luontevalta ja kuvastaa hyvin koko kouluamme.
 
Vuosi 2017 on meillä täällä Laanilassa juhlavuosi, sillä Suomi täyttää 100 vuotta ja myös Laanilan koulu täyttää 60 vuotta. Olemme päättäneet yhdistää nämä kaksi juhlaa Suomi 100 ja Laanila 60 yhteisen ”SUOLAA 160”-teeman alle. Meillä on jokaiselle kuukaudelle jotain teemaan liittyvää ja juhlinta huipentuu marraskuussa koululla pidettäviin iltajuhliin.
 
Tämän kevätlukukauden aikana pääsemme myös suunnittelemaan yhdessä henkilöstön kanssa ensi syksyä, joka tuo vihdoin tullessaan uuden opetussuunnitelman myös yläkouluihin. Uusi opetussuunnitelma tuo mukanaan muutoksia, jotka perustuvat perusopetuksen oppimiskäsitykseen, arvoperustaan ja tavoitteisiin. Yläkoulussa siirrytään uuteen opetussuunnitelmaan portaittain seuraavasti: 7. luokka 2017−18, 8. luokka 2018−19 ja 9. luokka 2019−20.
 
Uusien tuulien puhaltaessa meille tärkeintä on kuitenkin tarjota oppilaille mahdollisimman hyvä ja turvallinen koulu. Kasvatustyössä yhteistyö kotien kanssa on tärkeää ja toivonkin sen jatkuvan yhtä välittömänä kuin tähänkin saakka.
 
Hyvää kevätlukukautta kaikille!
 
Terveisin Mikko Säntti
rehtori