Maksukäytännöt - Liikunta ja ulkoilu - Oulun kaupunki

Maksukäytännöt Maksukäytännöt

Kuntoilumaksut

Liikuntapaikoilla on käytössä kuntoilumaksu. Yhdellä kerta-  tai sarjalipulla pääsee joko kuntosalille, uimaan tai pelaamaan sulkapalloa. Kerta- ja sarjalipulla pääsee myös ohjattuihin ryhmiin, joissa on käytössä perusmaksu (ei kausi- ja kurssimaksu). Uintiin ja kuntosalille on myös erilliset kuukausikortit, jotka ovat voimassa 30 päivää ostohetkestä. Sarjalipuilla ei ole voimassaoloaikaa.

Aikuinen

 

 
kertamaksu   5,50 €
sarjalippu 10 kpl   45,00 €
sarjalippu 50 kpl   200,00 €
kuukausikortti uinti tai kuntosali     45,00 €
Alennusryhmät

 

                

kertamaksu   3,20 €
sarjalippu 10 kpl   25,00 €
kuukausikortti uinti tai kuntosali   25,00 €


Aleryhmien maksuluokkaan kuuluvat:

  • opiskelijat (päätoimisesti opiskelevat)
  • työttömät TE-toimiston verkkopalvelusta tulostettu todistus (korkeintaan 2 kk vanha) tai viimeisin työttömyyskorvauksen maksukuitti esitettävä palvelupisteellä.
  • eläkeläiset, ei osa-aikaeläkkeellä olevat. Eläkepäätös tai eläkekortti esitettävä palvelupisteellä.
  • varusmies- ja siviilipalvelusta suorittavat
  • lapset alle 16 vuotta
 

Sarjaliput ja kuukausikortit ladataan OuluCardille. Kortin hinta on 3 euroa ja sen voi hankkia latauksen yhteydessä liikuntalaitosten palvelupisteistä tai kaupungin yhteispalvelupisteistä.

Sarjalippujen käyttöpaikkoja ovat Oulun uimahalli (Raksila), Raatin uimahalli, Jatulin liikuntakeskus, Urheilutalo, Linnanmaan liikuntahalli, Ouluhalli ja Oulunsalon liikuntakeskus.

Huippu-urheilijaliput ladataan kuvalliselle 5 euron hintaiselle OuluCardille. Kortin voi hankkia Oulu10-palveluista, osoitteesta Torikatu 10.

Aiemmin ostetut paperiset sarjaliput käyvät liikuntalaitoksissa niin kauan kuin niitä asiakkailla on.

65 vuotta täyttävät kuntalaiset ovat oikeutettuja seniorikorttiin, joka on voimassa aina vuoden kerrallaan. Myös seniorikortti ladataan OuluCardille. Kortin voi hankkia sen vuoden alussa, kun täyttää 65 vuotta.

 

Uimari Oulun uimahallissa

Kuntouimarien kesäkortit 

Kuntouimarien kesäkortit ovat myynnissä! Kortin hinta on 25 euroa ja sillä pääsee aukioloaikojen puitteissa uimaan Raatissa, Raksilassa ja Jatulissa ajalla 2.5–9.7.2017.

Huomioithan uimahallien kesän huoltotauot:
Raatin uimahalli 5.6.–25.6.2017
Oulun uimahalli 23.6.–6.8.2017
Jatuli 23.6.–6.8.2017.