Maksukäytännöt

Kuntoilumaksut

Liikuntapaikoilla on käytössä kuntoilumaksu. Yhdellä kerta-  tai sarjalipulla pääsee joko kuntosalille, uimaan tai pelaamaan sulkapalloa. Kerta- ja sarjalipulla pääsee myös ohjattuihin ryhmiin, joissa on käytössä perusmaksu (ei kausi- ja kurssimaksu). Uintiin ja kuntosalille on myös erilliset kuukausikortit, jotka ovat voimassa 30 päivää ostohetkestä. Sarjalipuilla ei ole voimassaoloaikaa.

Aikuinen

 

 
kertamaksu   5,50 €
sarjalippu 10 kpl   45,00 €
sarjalippu 50 kpl   200,00 €
kuukausikortti uinti tai kuntosali     45,00 €
Alennusryhmät

 

                

kertamaksu   3,20 €
sarjalippu 10 kpl   25,00 €
kuukausikortti uinti tai kuntosali   25,00 €


Aleryhmien maksuluokkaan kuuluvat:

  • opiskelijat,  päätoimisesti ja palkatta yliopistossa, korkeakoulussa, ammattikorkeakoulussa, ammatillisessa oppilaitoksessa tai lukiossa opiskelevat, jotka eivät ole työssä vakinaisessa virassa tai vakinaiseen virkaan rinnastettavassa työsuhteessa
  • työttömät TE-toimiston verkkopalvelusta tulostettu todistus (korkeintaan 2 kk vanha) tai viimeisin työttömyyskorvauksen maksukuitti esitettävä palvelupisteellä.
  • eläkeläiset, ei osa-aikaeläkkeellä olevat. Eläkepäätös tai eläkekortti esitettävä palvelupisteellä.
  • varusmies- ja siviilipalvelusta suorittavat
  • lapset alle 16 vuotta
 

Sarjaliput ja kuukausikortit ladataan OuluCardille. Kortin hinta on 3 euroa ja sen voi hankkia latauksen yhteydessä liikuntalaitosten palvelupisteistä tai kaupungin yhteispalvelupisteistä.

Henkilökohtaiset liikuntatuotteet kuten kausiliput edellyttävät vähintään nimitietojen rekisteröintiä. Käytettäessä kohdennettuja maksutapoja kuten liikuntaseteleitä, tulee OuluCard rekisteröidä maksajan nimellä.

Huippu-urheilijaliput ladataan kuvalliselle 5 euron hintaiselle OuluCardille. Kortin voi hankkia Oulu10-palveluista, osoitteesta Torikatu 10.

65 vuotta täyttävät kuntalaiset ovat oikeutettuja seniorikorttiin, joka on voimassa aina vuoden kerrallaan. Myös seniorikortti ladataan OuluCardille. Kortin voi hankkia sen vuoden alussa, kun täyttää 65 vuotta.

 

Sarjalippujen käyttöpaikkoja ovat Oulun uimahalli (Raksila), Raatin uimahalli, Jatulin liikuntakeskus, Urheilutalo, Linnanmaan liikuntahalli, Ouluhalli ja Oulunsalon liikuntakeskus.

Aiemmin ostetut paperiset sarjaliput käyvät liikuntalaitoksissa niin kauan kuin niitä asiakkailla on.