In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Opinto-ohjaus Opinto-ohjaus

Opinto-ohjauksen keskeisimpänä tavoitteena on tukea opiskelijaa lukio-opintojen eri vaiheissa. Lukion opinto-ohjausta järjestetään kurssimuotoisena, henkilökohtaisena ja pienryhmäohjauksena. Opinto-ohjauksen tavoitteena on myös tukea opiskelijaa lukio-opinnoissa, valinta- ja päätöksentekotilanteissa sekä ohjata ja tukea häntä erilaisissa henkilökohtaisissa elämäntilanteisiin liittyvissä kysymyksissä. Ohjauksen avulla opiskelijalla on mahdollisuus ymmärtää, miten hänen tekemänsä valinnat ja päätökset ovat suhteessa ura- ja elämänsuunnitteluun sekä tulevaisuuden suunnitelmiin yleensä.

Opinto-ohjaaja tukee opiskelijoiden jatkokoulutus- ja urasuunnitelmia. Jatko-opintoihin ja -suunnitelmiin liittyvä päätöksenteon ohjaus on koko lukioajan kestävä ohjausprosessi. Opinto-ohjaaja opastaa opiskelijoita käyttämään tarjolla olevia tietolähteitä ja yhteiskunnan tarjoamia ohjaus-, tuki-, neuvonta- ja tietopalveluita

Yhteydenotto

Opiskelija voi varata ajan henkilökohtaisesti käymällä opon työhuoneessa, Wilma-viestillä, sähköpostilla tai puhelimella. Huoltajat voivat halutessaan olla yhteydessä opiskelijan opintoihin liittyvissä asioissa joko ryhmäohjaajaan tai opinto-ohjaajaan.

 

Tuula Mäkinen (virkavapaalla 30.4.saakka)

Jenni Kurula (30.4. saakka)
opinto-ohjaaja
puh. 044-7039074
sähköposti:  jenni.kurula@ouka.fi