PÄIVÄ- JA AMMATTILUKIO-OPETUS

Oulun aikuislukion päiväopetuksen ohjelma on suunniteltu siten, että sen mukaan opiskelevat voivat suorittaa ylioppilastutkinnon kolmannen opiskeluvuoden keväällä. Opetuksen piiriin kuuluvat kaikki yhteiset (pakolliset) kurssit kuitenkin siten, että A-kielenä on vain englanti.

Päiväopetusta järjestetään kahdessa toimipisteessä:

  • Haukiputaan ammattilukio, Asemakyläntie 5
  • Oulun ammattilukio, Kotkantie 1

Päiväopetuksessa on käytössä 5-jaksojärjestelmä. Opettajat ovat pääosin Oulun aikuislukion opettajia ja osaksi myös ammattiopiston opettajia. Päiväopetuksen jaksot on järjestetty yhteensopiviksi ammattiopiston jaksojen kanssa, jolloin kaksoistutkintoa suorittavien on mahdollista osallistua samoille kursseille. Päiväopiskelijat opiskelijat opiskelevat samassa ryhmässä OSAOn ammattilukiolaisten kanssa.

Päiväopiskelijaksi voi ilmoittautua samalla tavalla kuin aikuislukion iltaopiskelijaksikin. Opiskelijaksi ilmoittautumisen jälkeen sinulle luodaan henkilökohtainen Wilma-tunnus. Wilmassa voit seurata kurssiarvosanojasi ja Wilman kautta ilmoittaudutaan päiväopetuksen kursseille. Päiväopetuksen opiskeluun liittyvät kurssit löydät kurssitarjonnasta.

OPINTO-OHJAUS

Lukion opiskelijoiden opinto-ohjaus

Opiskelijat A-K
Opinto-ohjaaja
Marja Elina Jaronen
p. 044 7039 745
marjaelina.jaronen(at)eduouka.fi

Opiskelijat L-Ö
Opinto-ohjaaja
Sirpa Joki
p. 044 7039 392
sirpa.joki(at)eduouka.fi

Lukion päivä- ja ammattilukio-opetus