PÄIVÄ- JA AMMATTILUKIO-OPETUS

Oulun aikuislukion päiväopetuksen ohjelma on suunniteltu siten, että sen mukaan opiskelevat voivat suorittaa ylioppilastutkinnon kolmannen opiskeluvuoden keväällä. Opetuksen piiriin kuuluvat kaikki yhteiset (pakolliset) kurssit kuitenkin siten, että A-kielenä on vain englanti.

Päiväopetusta järjestetään kahdessa Oulun seudun ammattiopiston yksikössä:

  • Kaukovainion toimipiste, Kotkantie 2
  • Kontinkankaan yksikkö, Kiviharjuntie 8

Päiväopetuksessa on käytössä 5-jaksojärjestelmä. Tunnit pidetään Myllytullin yksikössä neljänä päivänä viikossa (ma-to) ja Kaukovainion toimipisteessä maanantaisin ja keskiviikkoisin. Opettajat ovat pääosin Oulun aikuislukion opettajia ja osaksi myös ammattiopiston opettajia. Päiväopetuksen jaksot on järjestetty yhteensopiviksi ammattiopiston jaksojen kanssa, jolloin kaksoistutkintoa suorittavien on mahdollista osallistua samoille kursseille. Päiväopiskelijat opiskelijat opiskelevat samassa ryhmässä Oulun seudun ammattiopiston ammattilukiolaisten kanssa.

Päiväopiskelijaksi voi ilmoittautua samalla tavalla kuin aikuislukion iltaopiskelijaksikin. Opiskelijaksi ilmoittautumisen jälkeen sinulle luodaan henkilökohtainen Wilma-tunnus. Wilmassa voit seurata kurssiarvosanojasi ja Wilman kautta ilmoittaudutaan päiväopetuksen kursseille. Päiväopetuksen opiskeluun liittyvät kurssit löydät kurssitarjonnasta.

OPINTO-OHJAUS

Lukion päiväopiskelijoiden opinto-ohjaus

Tarja Mäkipaaso
p. 044 7039 375
tarja.makipaaso(at)eduouka.fi
 

Lukion päivä- ja ammattilukio-opetus