Lukiokoulutus

Tämän sivun sisältö:

Aikuislukiossa voit suorittaa koko lukion oppimäärän ja ylioppilastutkinnon. Voit aloittaa lukion oppimäärän suorittamisen alusta tai jatkaa kesken jääneitä opintojasi. 

Aikuislukiossa voit myös opiskella aineopiskelijana yksittäisiä oppiaineita, korottaa arvosanoja tai opiskella esimerkiksi vieraita kieliä.

Voit valita itsellesi sopivimman opiskelumuodot tai yhdistää opintoja näistä kaikista, miten vain aikatauluusi parhaiten sopii.

  • päiväopetus ma-to klo 8-16
  • iltaopetus ma-to klo 16-20
  • etäopetus ma-to klo 16-20

Opetuksen aikataulu

Aikuislukion lukuvuosi on jaettu 5 periodiin, joista jokainen kestää noin 7 viikkoa. Periodin lopussa on päättöviikko, jolloin ohjelmassa on kokeita ja opetusta. Päättöviikon jälkeen on jokaisella opintojaksolla vielä yksi opetuskerta.

Aikuislukion opetuskerran pituus on 80 minuuttia.

Kooditus

Työjärjestyksessä opintojaksot on merkitty koodeille. Kullakin koodilla on kaksi opetuskertaa viikossa: maanantaisin ja keskiviikkoisin tai tiistaisin ja torstaisin. Perjantai on opetukseton päivä, mutta kokeita pidetään myös perjantaisin.

Koodit päiväopetuksessa

Koodit ilta- ja etäopetuksessa

Milloin lukio-opinnot voi aloittaa?

Lukio-opiskelun voit aloittaa ilman erillistä hakua aina uuden periodin alussa. Täytä ilmoittautumislomake Oulun aikuislukion kansliassa / verkossa.

Mitä lukio-opiskelu Oulun aikuislukiossa maksaa?

Koko lukion oppimäärä

Aineopiskelu

Ylioppilastutkinnon täydentäminen ja korottaminen

Oppilaitosyhteistyö

suomi toisena kielenä -opiskelu

Opinto-ohjaajat auttavat lukio-opintojen suunnittelussa