In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Kodin ja koulun yhteistyö Kodin ja koulun yhteistyö

 

Koulun ja kodin välinen tiedottaminen

Opettaja tiedottaa ajankohtaisista asioista oppilaiden vanhemmille pääsääntöisesti Wilman avulla. Sairastapauksissa huoltajan tulee ilmoittaa poissaolosta kouluun jo ensimmäisen päivän aikana, jolloin esim. oikeus osallistua uusintakokeeseen säilyy. Myös muista opiskeluun vaikuttavista oleellisista muutoksista kehotetaan tiedottamaan kouluun. Yhteydenotto voi tapahtua opettajan ohjeiden mukaan joko kirjallisesti, puhelimitse tai sähköpostitse.

Koulumme Wilma-yhdyshenkilönä toimii Riitta Kyngäs. Wilmaan liittyvissä ongelmissa voitte olla yhteydessä häneen sähköpostitse (etunimi.sukunimi@ouka.fi) tai soittamalla koulun numeroon
044 7039531.

Kirjaudu Wilmaan

 

Arviointikeskustelut ja vanhempainillat

Oppilaan, vanhempien ja opettajan kesken käydään säännöllisesti arviointikeskusteluja. Keskustelun pohjana käytetään arviointilomakkeita. Lisäksi voidaan tarvittaessa järjestää luokka- ja luokkatasokohtaisia vanhempainiltoja, kun se opettajan ja vanhempien puolesta koetaan tarpeelliseksi. Alaluokkien ja yläluokkien vanhemmille järjestetään syksyisin tiedottava vanhempainilta sekä lisäksi tarvittaessa vanhempainiltoja, joille voidaan päättää jokin teema. 

Kuudesluokkalaisille järjestetään keväisin SEISKALLE-ilta ja seitsemäsluokkalaisille syksyisin SEISKALLA- ilta.

Opinto-ojaukseen liittyen pidetään vanhempainiltoja ja tapaamisia mm. yhteisvalinnan hakumenettelyistä.

Loma-anomukset

Oppilaan poissaoloista muissa kuin sairastapauksissa huoltaja tekee etukäteen opettajalle/rehtorille kirjallisen poissaoloanomuksen, jonka myöntää tai hylkää opettaja/rehtori. Huoltaja vastaa oppilaan opiskelusta anotun loman aikana.

Loma-anoksen saat oheisesta linkistä:

http://www.ouka.fi/c/document_library/get_file?uuid=81961ad0-8b83-4c08-bcb8-f8e0a2e5bcb1&groupId=64277