In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Koulun esittely Koulun esittely

Koulumme

Pöllönkankaan koulussa (kartta) on lukuvuonna 2016-2017  505 oppilasta. Alaluokilla (1-6) oppilaita on 305 ja yläluokilla (7-9) 200. Koulumme perusparannuksen vuoksi yläkoulun tilat ovat remonttialuetta ja 7–9-luokkalaiset kuljetetaan busseilla väistökouluun Oulunsuuhun (kartta). 1–6-luokkalaiset käyvät koulua Pöllönkankaan alakoulun tiloissa.  

Koulumme perustana on vahva ja turvallinen perusopetus. Yhtenäisen perusopetuksen kouluna voimme työskennellä oppilaiden kanssa pitkäjännitteisesti ja tarjota heille turvallisen ja ehyen oppimispolun ensimmäiseltä luokalta yhdeksännelle saakka. Teemme tiivistä yhteistyötä vanhempien kanssa kaikissa oppilaidemme oppimiseen, kasvamiseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Vanhempaintoimikunta "Pöllöklubi" tukee kodin ja koulun yhteistyötä.

Koulumme opettajat ja oppilaat ovat aktiivisesti mukana erilaisissa toiminnoissa ja projekteissa. Kansainvälisyys ilmenee mm. Erasmus- ja Halle-projektien muodossa. Koulumme sai jo toisen kerran Vihreän lipun, tunnustuksena tekemästämme työstä ekologisesti kestävien arkikäytänteiden löytämiseksi ja edistämiseksi. Koulupäivää aktivoidaan Liikkuva koulu-projektin avulla.

Hyvät yhteistyöverkostot (mm. läheiset päiväkodit, lähikoulut, nuorisotoimi, alueellinen yhteistyöryhmä, aluejohtotiimi ja seurakunta) ovat kiinteä osa koulutyötämme.

Koulussamme toimii iltapäiväkerho.

Meidän koulumme on Liikkuva koulu

Tutustu Liikkuva koulu -liitteeseen

Koulullamme on
VIHREÄ LIPPU

2016-17 –teemana
LÄHIYMPÄRISTÖ