In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Oppilashuolto Oppilashuolto

Oppilashuoltoryhmä

Tukea tarvitsevan oppilaan auttamiseksi koulussa toimii kaksi opilashuoltoryhmää, joiden tehtävänä on yhteistyöllä pyrkiä löytämään kuhunkin tapaukseen parhaiten soveltuvat toimenpiteet.

Luokkien 1-5 oppilashuoltoryhmä kokoontuu parillisten viikkojen keskiviikkona ja luokkien 6-9 oppilashuoltoryhmä kokoontuu parittomien viikkojen tiistaina.

Oppilashuoltoryhmissä ovat mukana rehtori, apulaisjohtajat, erityisopettajat, koulukuraattori, terveydenhoitaja, koululääkäri, koulupsykologi ja opinto-ohjaaja. Tarvittaessa ryhmään pyydetään luokanopettaja/luokanvalvoja ja alueen sosiaalityöntekijä.

Koulupsykologi

Huoltajalla on mahdollisuus olla suoraan yhteydessä koulupsykologiin, kun jokin pieni tai suuri lapseen liittyvä asia askarruttaa. Koulupsykologinamme toimii Päivi Sarome p.  044 7039 653 (etunimi.sukunimi@ouka.fi)

Koulukuraattori

Koulukuraattorilta saa apua, jos lapsella tai nuorella on pulmia koulunkäynnissä, kaverisuhteissa tai hänen elämässään tapahtuu muutoksia. Vanhemmat voivat keskustella kuraattorin kanssa kotitilanteesta tai kasvatusasioista.

Koulukuraattorinamme toimii Heidi Södö p. 044 7039 034 (etunimi.sukunimi@ouka.fi)