Rehtorin terveiset

Lämmin tervehdys koululta näin lukuvuoden alkaessa!

On taas aika suunnata katseet tulevaan lukuvuoteen. Toivottavasti niin oppilaat kuin henkilökuntakin ovat saaneet ladata akkunsa täyteen vailla aikatauluja kesäloman aikana, ja on taas kiva palata opiskelun ja työn äärelle.

Kesällä saimme tiedon, että kaikki yhdeksännen luokan oppilaat olivat saaneet toisen asteen opiskelupaikan. Tämä varmasti omalta osaltaan kertoo koulumme laadukkaasta opetuksesta ja erityisesti siitä työstä, mitä eri tavoin tukea opiskelussaan kaivanneet oppilaat ovat saaneet vuosien kuluessa. Pyrimme jatkossakin antamaan kaikille oppilaille vahvan ponnahduslaudan tulevaan elämään.

Koulutyön aloittaa Pöllönkankaan koulussa 664 oppilasta siten, että Pöllönkankaan yksikössä on oppilaita 482 ja Kuivasjärven yksikössä 162. Koulutaipaleen aloittaa 74 tähtisilmäistä ykkösluokkalaista. Erityisesti uudet koulutulokkaat haluan toivottaa tervetulleeksi kouluumme. Samalla toivotan kaikille oppilaille, koulun aikuisille ja kotijoukoille hyvää alkavaa lukuvuotta. Pidetään tiivistä yhteyttä kodin ja koulun välillä.

Terveisin Risto Saartoala, rehtori

 

 

Kuva koulun kotitalousluokasta

Kuva koulun oppimistorilta