Juhlitaan Suomen itsenäisyyttä yhdessä

Tehdään yhdessä, ilmoita tapahtumasi mukaan

Suomi 100 –juhlavuoden jälkeen itsenäisyyden juhlinnan luonne muuttuu maassamme ja niin myös Oulussa! Suomen itsenäisyyden juhlinta alkaa aattona 5.12.  ja jatkuu itsenäisyyspäivään 6.12. asti. Kutsumme kaikki tahot mukaan tekemään ohjelmaa. Keräämme tälle sivustolle Oulun itsenäisyyspäivän ja sen aaton ohjelman. Juhlitaan Suomen hienoa historiaa Yhdessä. Tapahtumien tulee olla avoimia yleisötilaisuuksia, jonne kaikki ovat tervetulleita

Ilmoita tapahtumasi lomakkeella

Nautitaan kahvit Suomen kunniaksi

Innosta työpaikkasi, yrityksesi tai muu arjen yhteisösi järjestämään sinivalkoinen kahvihetki työntekijöille, asiakkaille tai ystäville itsenäisyyspäivän aattona 5.12. klo 14.

Voit sovittaa kahvit myös muuhun kellonaikaan tuona iltapäivänä. Pöydän ei tarvitse olla korea eikä tunnelman jäykkä - yhteinen hetki on tärkein.

 

Valaistaan Suomi sinivalkoisin sävyin

Itsenäisyyden juhlinnan kunniaksi jokainen voi juhlavalaista sinivalkoisin värein kodin, työpaikan tai muuten itselleen tärkeän, näkyvän kohteen.

Valaisu alkaa 5.12. klo 18 ja päättyy 7.12. klo 9. Voit myös laittaa ikkunallesi kaksi kynttilää itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 18.

Lisätietoja:

Vesa Pynttäri, tapahtumakoordinaattori
vesa.pynttari(a)businessoulu.com

Janita Jämsén, tuottaja
janita.jamsen(a)businessoulu.com

 

 

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/itsenaisyyspaiva

In English