Juhlitaan Suomen itsenäisyyttä yhdessä

Suomen itsenäisyyden juhlinta alkaa aattona 5.12.  ja jatkuu itsenäisyyspäivään 6.12. asti. Lähde juhlimaan ja jaa tunnelmia sosiaalisessa mediassa tunnisteella #oulujuhliisuomea

Tästä linkistä avautuvalla lomakkeella voit ilmoittaa tapahtumasi  vuoden 2019 Oulun kaupungin itsenäisyyspäivän ja aaton ohjelmaan:     

Seuraa tapahtumaviestintää  Facebookista

Nautitaan kahvit Suomen kunniaksi

Innosta työpaikkasi, yrityksesi tai muu arjen yhteisösi järjestämään sinivalkoinen kahvihetki työntekijöille, asiakkaille tai ystäville itsenäisyyspäivän aattona 5.12. klo 14.

Voit sovittaa kahvit myös muuhun kellonaikaan tuona iltapäivänä. Pöydän ei tarvitse olla korea eikä tunnelman jäykkä - yhteinen hetki on tärkein.

Valaistaan Suomi sinivalkoisin sävyin

Itsenäisyyden juhlinnan kunniaksi jokainen voi juhlavalaista sinivalkoisin värein kodin, työpaikan tai muuten itselleen tärkeän, näkyvän kohteen.

Valaisu alkaa 5.12. klo 18 ja päättyy 7.12. klo 9. Voit myös laittaa ikkunallesi kaksi kynttilää itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 18.

Valaisussa mukana vuonna 2019: 

Sinivalkoiseen valaisuun tähän mennessä ilmoittautuneita kohteita ovat Oulun Kaupungintalo, Oulun teatterin torni, Original Sokos Hotel Arina ja Oulun Energian Leevi Lehtosen Kuohu-teos Lamellipadossa ja  kaupungin pääkirjaston valokyltti, joka loistaa sinisen värisenä itsenäisyyspäivänä.

Valaistuskohteita voi vielä ilmoittaa ohjelmaan esimerkiksi samalla  kaavakkeella  kuin ohjelmaan osoitteessa: www.ouka.fi/itsenaisyyspaiva

 

Itsenäisyyspäivän tapahtumat

Lisätietoja:

Vesa Pynttäri, tapahtumakoordinaattori
vesa.pynttari(a)ouka.fi
 

 

 

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/itsenaisyyspaiva

In English