Juhlitaan Suomen itsenäisyyttä yhdessä

Kiitos kaikille osallistujille. Miten juhlitaan jatkossa? Vastaa kävijäkyselyyn

Vuonna 2018 oli tarjolla monipuolinen ohjelmisto, katso koko tapahtumalistaus.

Suomen itsenäisyyden juhlinta alkaa aattona 5.12.  ja jatkuu itsenäisyyspäivään 6.12. asti. Lähde juhlimaan ja jaa tunnelmia sosiaalisessa mediassa tunnisteella #oulujuhliisuomea

Tästä linkistä avautuvalla lomakkeella voit ilmoittaa tapahtumasi  vuoden 2019 Oulun kaupungin itsenäisyyspäivän ja aaton ohjelmaan:     

Seuraa tapahtumaviestintää myös Facebookissa.

Nautitaan kahvit Suomen kunniaksi

Innosta työpaikkasi, yrityksesi tai muu arjen yhteisösi järjestämään sinivalkoinen kahvihetki työntekijöille, asiakkaille tai ystäville itsenäisyyspäivän aattona 5.12. klo 14.

Voit sovittaa kahvit myös muuhun kellonaikaan tuona iltapäivänä. Pöydän ei tarvitse olla korea eikä tunnelman jäykkä - yhteinen hetki on tärkein.

 

Valaistaan Suomi sinivalkoisin sävyin

Itsenäisyyden juhlinnan kunniaksi jokainen voi juhlavalaista sinivalkoisin värein kodin, työpaikan tai muuten itselleen tärkeän, näkyvän kohteen.

Valaisu alkaa 5.12. klo 18 ja päättyy 7.12. klo 9. Voit myös laittaa ikkunallesi kaksi kynttilää itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 18.

Valaisussa mukana olleet vuonna 2018: Kauppakeskus Valkea, Oulun teatterin torni, Oulun veden vesitorni Puolivälikankaalla, Toriportti, Original Sokos Hotel Arina, Oulun Energia: Energiatalolla Ari Tiilikaisen Itsenäisyyspäivä –teos ja Lamellipadossa Leevi Lehtosen Kuohu-teos, Tapio Roseniuksen valotaideteos Ambient Hallituskadulla ja Oulun Kaupungintalo

Lisätietoja:

Vesa Pynttäri, tapahtumakoordinaattori
vesa.pynttari(a)businessoulu.com

Janita Jämsén, tuottaja
janita.jamsen(a)businessoulu.com

 

 

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/itsenaisyyspaiva

In English