Menneet tapahtumat - Tapahtumat - Oulun kaupunki

Menneet tapahtumat Menneet tapahtumat

Olennaistamo

Yhteisötaideteos Olennaistamo levittäytyi 18.-24.8.2014 Rotuaarille Kirkkokadun ja Kauppurienkadun risteyksestä pitkin keskustaa houkutellen kaupunkilaisia merkityksellisiin kohtaamisiin. Taiteilija Meiju Niskalan teos pysäytti oululaiset hengittämään samassa hetkessä ja pohtimaan yhdessä mitä meille ja maailmalle tänään kuuluu.

Olennaistamon nettisivulle tästä.

YleXPop

Ilmaistapahtuma YleXPop järjestettiin Oulun Kauppatorilla lauantaina 31. toukokuuta 2014. Tapahtumassa esiintyi Robin, Sanni, Anna Abreu, Stamina ja JVG. Konserttia pystyi kuuntelemaan YleX:ltä suorana radiolähetyksenä  ja katsomaan Yle Areenasta. TV2 näytti keikkoja osin suorana ja osin koosteen. YlexPop järjestetään seuraavan kerran Oulussa 30.5.2015.

YleXPopin nettisivuille tästä.

Uuden Oulun juhlavuosi 2013

Haukipudas, Kiiminki, Oulu, Oulunsalo ja Yli-Ii muodostivat vuoden 2013 alussa uuden Oulun, jota juhlittiin monin eri tavoin vuoden 2013 aikana. Tavoitteena oli edistää alueen ihmisten yhteisöllisyyttä ja tuoda esiin paikallista osaamista sekä alueen monimuotoisuutta. Lisäksi uuden Oulun juhlavuoden tavoitteena oli huomioida erityisesti nuoret.

Uuden Oulun juhlavuoden nettisivuille tästä.

Katso Olennaistamon kuva-albumi >>

Katso Uuden Oulun juhlavuoden kuva-albumi >>