Tapahtumapaikat

 

Oulusta löytyy erilaisia ja kokoisia paikkoja tapahtumien järjestämiseen. Alla on listattuna yleisimmin käytetyt tapahtuma-alueet.

Kuusisaaren tapahtumapuisto

Rotuaari

Kauppatori

Raatin stadion

Musiikkikeskus

Kulttuuritalo Valve

Linnansaari

Hupisaaret

Hupisaaret sijaitsevat Oulun keskustan välittömässä läheisyydessä. Alueeseen kuuluu useita Oulujoen etelärannan saaria Merikosken voimalaitospadon alapuolella. Kävelypolut ovat leveitä, kivituhkalla päällystettyjä kulkuväyliä, jotka soveltuvat myös pyörätuolilla tai lastenrattaiden kanssa liikkuville.

Pakolansaaressa on erilaisiin tapahtumiin sopivat suuret avoimet nurmialueet. Alueella toimii Pohjois-Pohjanmaan Museo. Kiikkusaari on hyvin vilkasliikenteinen puistomainen alue, jossa toimii kesäkahvila Kiikku, kioski sekä kaupungin kasvihuoneet. Puistossa on lasten leikkipuisto ja nuotiopaikkoja. Åströmin puistokäytävät halkovat puistoa puukujanteineen.

 

Pakolansaaren tapahtuma-aluekortti

Kiikkusaaren tapahtuma-aluekortti

Åströmin puiston tapahtuma-aluekortti

 

Ouluhalli ja messuaukio

Raksilan liikuntapuistossa sijaitseva Ouluhalli on monitoimihalli urheilu- ja tapahtumakäyttöön. Ouluhallissa on käynnissä peruskorjaus- ja laajennushanke, joka valmistuu 2020. Lähes 8 000 m2:n laajennuksen myötä telinevoimistelu saa laajennusosasta uudet tilat käyttöönsä. Lisäksi uusi iso aulatila, uudistetut wc-tilat sekä ensimmäiseen kerroksen ravintolatoiminta parantavat Ouluhallin palvelutasoa. Messuaukio on Ouluhallin edessä olevaa ulkoalue.

Ouluhalli tapahtuma-aluekortti
Messuaukion tapahtuma-aluekortti