Tapahtumat

< Takaisin

Entisajan Joulumarkkinat

Aika: 24.11. - 25.11.2018
Paikka: Oulunsalon kotiseutumuseo, Oulunsalon kotiseutumuseo, Jääsköntie 5

Oulunsalon kotiseutumuseon pihapiiri ja kirkon ympäristö täyttyy taas tuhansista kävijöistä ja lähes sadasta käsitöiden myyjästä, kun Oulunsalossa järjestetään seitsemättä kertaa kaksipäiväiset Entisajan Joulumarkkinat.

Markkinoilla voi tavata joulupukin, nauttia lukuisista musiikkiesityksistä ja tonttunäytöksestä, nähdä Lucia-kulkueen ja tiernapojat sekä tietysti ostaa monenlaisia käsintehtyjä tuotteita.

Tarjolla on parhaimpia joulun ajan herkkuja kuten joulutorttuja, tikkupullaa, riisipuuroa ja luumusoppaa. Lapset voivat ratsastaa poneilla, rapsutella lampaita ja kertoa joulupukille joulutoiveensa. Aitassa satutäti lukee vanhanajan satuja ja lapset voivat osallistua ongintaan.

Markkinat päättyvät sunnuntaina Tulikukka show`hun ja barokin ajan konserttiin kirkossa.

Myyjäisalue on avoinna molempina päivinä klo 10–16. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Markkinoille pääsee helpoiten kaupungista busseilla nro 8 ja 9.

Markkinat ovat osa Lumo-valofestivaalia. Markkinoiden järjestäjänä on Oulunsalon kotiseutuseura ry, Museo- ja tiedekeskus Luuppi, Kulttuuritalo Valveen alueelliset kulttuuripalvelut, Oulunsalon seurakunta sekä lukuisat muut yhteistyökumppanit.

Jakolinkki