Oulun kaupunki peruu toistaiseksi tapahtumat koronaviruksen vuoksi. Lue korona-tiedotteet

Tapahtumat

< Takaisin

Outi Pyy: Muodin ympäristövaikutukset -webinaari

Aika: ti 7.4.2020 18:00 - 20:00

Millaisia ympäristövaikutuksia kannat päivittäin ylläsi? Miten kuluttaa eettisemmin? Tekstiiliteollisuus on maailman makeita vesistöjä toiseksi eniten saastuttava teollisuudenala ja yhden farkkuparin tuottamisen kuluu n. 10 000 litraa vettä, mikä vastaa yhden ihmisen 17 vuoden juomavesiä. Onneksi kuluttajalla ja pienyrittäjällä on monta vaihtoehtoa parantaa toimintaansa ja kulutustottumuksiaan vastuullisemmiksi. Millaisilla kulutusvalinnoilla on merkitystä? Ja miten taas voit vaikuttaa isojen yritysten toimintaan?

Webinaarista tehdään tallenne, joka lähetetään kaikille osallistujille tapahtuman jälkeen sähköpostilla. Kannattaa siis ilmoittautua tapahtumaan, vaikket pääsisi katsomaan sitä livenä, jotta saat tallenteen nähtäväksi myöhemmin!

Kestävän muodin, vastuullisen kuluttamisen sekä vaatehuollon ammattilainen Outi Pyy vastaa ja kertoo millaisilla valinnoilla on merkitystä omassa arjessa.

Webinaari on täynnä, mutta sen tallenne on tulossa katsottavaksi tapahtuman jälkeen. Tästä mahdollisuudesta tulee lisää tietoa myöhemmin.

Facebook-tapahtuma

Outi Les PyyTid

Luento on osa Vihreä kevät -ympäristöluentojen sarjaa ja se järjestetään yhteistyössä Vastuullinen kirjasto ympäristötietoisuuden edistäjänä -hankkeen kanssa.

Jakolinkki