Ajankohtaista

< Takaisin

Hintan uuden päiväkodin toteuttajaksi Hoivatilat Oyj

Hintan uuden päiväkodin toteuttajaksi valittiin tarjouskilpailun perusteella Hoivatilat Oyj. Kilpailutuksen kriteereinä olivat sekä ratkaisuehdotuksen laatu että vuokratarjouksen hinta.

Päiväkoti toteutetaan vuokraushankintana. Se tarkoittaa, että Hoivatilat suunnittelee ja rakennuttaa päiväkodin sekä hoitaa rakennuksen ylläpidon vuokrasopimuksen ajalta. Oulun kaupunki sitoutuu vuokraamaan rakennuksen 25 vuoden määräajaksi.

”Hinttaan rakennetaan turvallinen ja mukava kasvu- ja työympäristö kaikenkokoisille käyttäjille. Laadukas lopputulos varmistetaan kaupungin ja Hoivatilat Oyj:n tiiviillä yhteistyöllä”, kertoo rakennuttamispäällikkö Ville Laitinen Oulun Tilapalveluista.

Uuteen päiväkotirakennukseen sijoittuu kahdeksanryhmäinen päiväkoti. Kaksi ryhmää toimii ympärivuorokautisen aukiolon periaatteella ja kaikkiaan tilat palvelevat noin 150 lasta. Iltaisin ja viikonloppuisin järjestöt, lasten vanhemmat ja alueen asukkaat voivat järjestää tapahtumia ja toimintaa päiväkodin tiloissa.

Uusi päiväkoti rakennetaan Hintan Valjastielle. Tontilla oleva huonokuntoinen päiväkotirakennus puretaan vuoden 2020 aikana.

Päiväkoti aloittaa toimintansa tammikuussa 2022.

Jakolinkki