Uutisia

< Takaisin

Rekrytointitapahtumasta johtaa polku uuteen työpaikkaan

Tunnelmaa MegaMatchmaking-tapahtumassa

Minna Uutiselle työnhaku oli ajankohtaista syksyllä 2017, joten hän osallistui marraskuussa pidettyyn MegaMatchmaking-rekrytointitapahtumaan. Tapahtumassa hän pääsi keskustelemaan useiden kiinnostavien yritysten edustajien kanssa.

”Sain selkiytettyä mielikuvaa erilaisista tehtävistä ja työpaikoista yrityksissä, kun pääsin juttelemaan rekrytoijien kanssa. Oli hyödyllistä, kun pääsin kyselemään tehtävänkuvista”, Uutinen kertoo. Tapahtuma selkeytti myös hänen ajatuksiaan siitä, millaisissa yrityksissä hänen osaamiselleen voisi olla tarvetta.

MegaMatchmaking-tapahtuman asiantuntijoiden puheenvuoroja kuuntelemalla, Uutinen sai paljon uutta tietoa työnhausta. ”Erityisesti Jari Saarenpään puheenvuoro jäi mieleen ja sain paljon ajatuksia siihen, millaista työtä haluan hakea”, hän kertoo.

Työnantajien tapaamisen ja asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi naisesta oli mukava tavata muita tuttujaan ja vaihtaa kuulumisia heidän kanssaan. Ilmainen CV-valokuvauskin tuli tarpeeseen. ”Valokuvaus oli oikein hyvä juttu!” Uutinen kehuu.

Tapahtumasta Uutiselle jäi energinen ja innostunut fiilis. ”MegaMatchmakingiin kannattaa osallistua, koska pääsee kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja pääsee suoraan keskustelemaan yritysten edustajien kanssa avoimista paikoista ja vaikkapa yrityksen kulttuurista. Keskustelemalla voi myös saada esille piilotyöpaikkoja.”

Henkilöille, joille uuden työpaikan etsiminen on ajankohtaista Uutinen antaa hyvän vinkin. ”Ei kannata jäädä yksin! MegaMatchmakingissa voit saada uusia, samassa tilanteessa olevia tuttavuuksia.”

Myöhemmin Uutinen sai uuden työpaikan ohjelmistoalan yrityksestä.

MegaMatchmaking järjestetään 19.9.2018 klo 9-14 Oulun teatterilla. Tapahtumassa on mukana yli 60 rekrytoivaa työnantajaa ja tarjolla on satoja avoimia työpaikkoja.

Lue lisää: megamatchmaking.fi

Jakolinkki