Uutisia

< Takaisin

Tie rekrytointitapahtumasta voi johtaa suureen seikkailuun

Iloinen Jaana vesivalo

Jaana vesivalo päätyi MegaMatchmaking-rekrytointitapahtuman kautta Lappiin töihin.

Syksyllä 2016 oululainen Jaana Vesivalo osallistui monen muun työnhakijan tavoin oululaisen rekrytointitapahtumaan ja heittäytyi uuteen elämään Äkäslompoloon. ”Täällä katsotaan vain ihmisen persoonaan. Työssä on reilun pelin meininki”, Vesivalo kertoo.

Pohjoisen matkailualan talvisesonki alkaa marraskuun alussa ja työvoimaan tarve työntekijöille odotetaan olevan suurempi kuin koskaan.

Matkailualan työtehtävistä kiinnostuneiden kannattaa suunnata Matkailun suuri taivas –rekrytointitapahtumaan torstaina 28.9.2017 klo 12-16 Kempeleen Zemppi Areenaan. Tarjolla on työ- ja opiskelupaikkoja matkailu-, majoitus-, ravitsemus-, hyvinvointi-, puhtaanapito-, kuljetus- ja ohjelmapalvelualoilla niin Oulun seudulla kuin Lapissa ja Pohjois-Norjassa. Tapahtumaan on ilmainen bussikuljetus Oulusta, Muhokselta, Tyrnävältä, Iistä, Haukiputaalta, Pateniemiestä, Hailuodosta, Oulunsalosta, Lumijoelta, ja Limingasta.

”Toivottavasti minun tarinani auttaa muitakin tekemään rohkean ratkaisun,” Jaana kannustaa kaikkia työtä etsiviä.

Matkailun suuri taivas -tapahtuman järjestävät BusinessOulu, Työllisyyspalvelut-hanke, Oulun kaupunkiseutu (ESR) ja Nuorten työllisyyspalveluiden kehittämishanke (ESR). Lisätietoa tapahtumasta www.ouka.fi/matkailunsuuritaivas

Jakolinkki