1d Kalaväylä jokisuistossa

Uistelu ja heitto-onginta on sallittua kalastonhoitomaksulla tai kalastajan iän ollessa alle 18 tai 65 vuotta täyttänyt, mutta vain yhdellä vavalla ja vieheellä. Kaupungin luvalla kalastettaessa vaparajoitus uistelussa enintään 4 vapaa veneestä ja 2 vapaa rannalta. Plaanarien käyttö on kielletty.

Talvinen täkyonginta eli ismetkalastus on sallittu Oulun kaupungin uisteluluvalla ilman vaparajoitusta.

Pilkkiminen ja onginta on kalastuslain mukaisesti ilmaista.

Kuoreen lippoaminen rannalta on sallittu 1.-15.5. Hietasaaren vanhan sillan meren puolella pohjoisrannalla. Alue on merkitty karttaan vihreällä viivalla. Lippoamiseen tarvitaan Oulun kaupungin uistelulupa.

Kiellot ja rajoitukset
Lohen alamitta on 50 cm. Rasvaevällinen taimen on rauhoitettu. Rasvaeväleikatun taimenen alamitta on 50 cm. Harjus on rauhoitettu. Kuhan alamitta on 42 cm. Vapaa-ajan kalastuksessa saalisrajoitus on enintään 2 lohta ja 2 taimenta kalastajaa kohti päivässä.

Kalaväylällä ei saa pitää seisovia pyydyksiä, kuten verkkoa tai katiskaa.

Kalastusalue Karttatiellä

Kalastusluvat voi ostaa kalapassi-linkin kautta

Oulun kaupungin kalastuslupia voi ostaa www.kalapassi.fi -sivustolta. Palvelua ylläpitää Pirkanmaan Kalatalouskeskus ry. Oulun kaupungin kalastuslupiin lisätään 1,50 €/ostotapahtuma, joka on palvelun tuottajan perimä maksu ohjelman ylläpidosta.

Kalastuslupia voi ostaa myös seuraavista Oulun kaupungin asiointipisteistä: Oulu10, Haukipudas ja Oulunsalo. Myös palvelupisteistä ostetut kalastusluvat tallennetaan www.kalapassi.fi -sivustolle, tästä johtuen kalastuslupamaksuihin lisätään 1,50 € palvelumaksu.

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 32 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin Metsätalousinsinööri
    Juho Kuukasjärvi
    work 044 703 2383
  • Sähköposti
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.