In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

2a Hartaanselkä 2a Hartaanselkä

Katiskat katiskapyynti on sallittu enintään 10 katiskalla kalastajaa kohden. Katiskapyynti on sallittua vain sulan veden aikaan.

Koukkupyynti yhdelle kalastajalle sallitaan enintään 20 koukkua. Koukkupyynti sallitaan vain jääpeitteen aikana. Iskukoukkujen käyttö on kielletty.

Uistelu ja heitto-onginta on sallittu 15 vuotta täyttäneille vain kaupungin luvalla. Uistelu on sallittua veneestä enintään 4 vavalla ja rannalta korkeintaan kahdella vavalla.

Rannaltakalastusalue, jossa veneilijöiden pitää väistää, on Merijalin rannassa Tuiran puolen betonin kulmasta alavirtaan viimeisen venepaikan kohdalla. Kartassa alue on merkitty vihreällä viivalla. Alue yltään puoleen jokeen (n. 45 m). Muualla Hartaanselällä on rannalta kalastajan väistettävä venekalastajaa.

Pilkkiminen ja onkiminen on kalastuslain mukaisesti ilmaista, mutta vain yhdellä vavalla.

Kuoreen lippoaminen rannalta sallitaan 1. - 15.5. vuosittain Merijalin rannassa. Lippoamisalue on sama kuin vihreällä viivalla merkitty rannalta kalastusalue (n. 300 m). Kuoreen lippoamiseen tarvitaan Oulun kaupungin uistelulupa.

Kiellot ja rajoitukset

Hartaanselällä ei saa heittää punttia 45 metriä kauemmaksi. Spinfluga- ja ootto-onkikalastuksessa on koukun oltava kokoa 6 tai pienempi.

Alueella on kaikki kalastus kiellettyä 1.10. - 1.11. klo 12, lukuun ottamatta vaellussiian lippoamista velvoiteistutusten mädinhankintaan.

Lohen ja taimenen alamitta on 60 cm. Harjus on rauhoitettu 1.4-31.5. Kuhan alamitta on 42 cm. Harjuksen alamitta on 35 cm. Siian kalastuksessa on saalisrajoitus enintään 10 kpl kalastajaa kohti päivässä. Mäskääminen on kielletty. Vapaa-ajan kalastuksessa saalisrajoitus on enintään 2 lohta ja 2 taimenta kalastajaa kohti päivässä. Samoin taimenen saalisrajoitus on enintään kaksi kpl kalastajaa kohti päivässä.

 

Kalastusalue Karttatiellä

Kalastusluvat voi ostaa kalapassi linkin kautta

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 32 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin Metsätalousinsinööri
    Juho Kuukasjärvi
    work 044 703 2383
  • Sähköposti
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.