Uutisia ympäristöohjelmaan

Tervetuloa lukemaan ajankohtaista asiaa Oulun kaupungin ympäristöohjelman toteutumisesta! 

Aiheista kootaan myös uutiskirje, joka ilmestyy noin kahden kuukauden välein. Uutiskirjeen voit tilata kätevästi sähköpostiisi tämän sivun alaosasta löytyvällä tilauslomakkeella. Jokaisessa numerossa on oma pääteema, mutta mukana on aina ajankohtaista asiaa myös muista aiheista. 

Uutiskirje korvaa vuosina 2011-2019 ilmestyneen Ilmastostrategiasta käytännön toimiin -katsauksen. Katsaukset ovat edelleen luettavissa Energia- ja ilmastokatsaukset -verkkosivulla.

Ympäristöystävällinen liikkuminen

Ympäristöohjelman yhtenä tavoitteena on ympäristöystävällinen liikkuminen, joka onkin vuoden toisen uutiskirjeen pääteemana. Mukana on asiaa niin pyöräilystä, joukkoliikenteestä ja pysäköinnistä kuin kestävästi liikkuvasta Linnanmaastakin. Lisäksi tutustutaan mm. vähän toisenlaiseen ilmastoasioiden opiskeluun sekä Raksilan energiavisioon.

Uutiskirje 2/2020 

 

Kiertotalous

Helmikuussa 2020 ilmestyneen ensimmäisen uutiskirjeen pääteemana oli kiertotalous. Mukana oli tietoa mm. kaupungille laadittavasta kiertotalouden tiekartasta, Ruskossa syntyvästä biokaasusta ja Oulun Veden aurinkopaneeleista. Muita aiheita olivat mm. CircVol-hankkeen kuulumiset, Hönttämäen koulun pilottiprojekti, hävikkiruokahanke ja Heinäpään palloiluhallin valaistusmuutoksen tuomat säästöt.

Uutiskirje 1/2020

Tilaa uutiskirje

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkitty kenttä on pakollinen.


 
 

Teemat

  1. Kiertotalous, helmikuu
  2. Ympäristöystävällinen liikkuminen, huhtikuu
  3. Luonto, kesäkuu
  4. Kasvamme kestävästi, elokuu
  5. Energia, lokakuu
  6. (teema vielä auki), joulukuu